Viser 317 oppskrifter
  1. Dessert med basilikumjordbær

    Dessert med basilikumjordbær

    Herlig sommerdessert med Kesam® Vanilje og et lokk av jordbær marinert i basilikum og sukker.
    • Middels
    • 20 min
  2. Annas eplepai

    Annas eplepai

    Herlig og knasende pai med smak av høst, epler og karamell.
    • Enkel
    • 70 min
  3. Moccamousse

    Moccamousse

    Kremet og herlig hjemmelaget sjokolademousse med karamell i bunnen.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Laktosefri riskrem og rød saus

    Laktosefri riskrem og rød saus

    Oppskrift på en laktosefri riskrem, slik at laktoseintolerante også kan nyte denne gode tradisjonelle juledesserten.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Arme riddere med ost

    Arme riddere med ost

    Lurer du på hva du kan bruke brødrester til? Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost, som brødmiddag eller som en hverdagsdessert med litt syltetøy på.
    • Enkel
    • 15 min
  6. Vannbakkels med sjokoladekrem

    Vannbakkels med sjokoladekrem

    Vannbakkels er godt. Rett og slett. Her får du oppskriften på en luftig variant som gir ca 24 fristende småkaker og som fylles med deilig sjokoladekrem. Hemmeligheten for å få vannbakkels luftig er å røre iherdig mellom hvert egg du tilsetter. Enkelt og greit.
    • Middels
    • 35 min
  7. Marmorert bringebær-ispinne

    Marmorert bringebær-ispinne

    Du lager enkelt din egen pinneis ved å fryse Biola®. Her er ispinnen marmorert med rørte bringebær og pyntet med frysetørkede bær. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.
    • Enkel
    • 10 min
  8. Pinneis med juice og yoghurt

    Pinneis med juice og yoghurt

    En marmorert og frisk yoghurt-is med eple- og mangojuice, mango, banan og bringebær smaker godt i sommervarmen. Lager du isen selv slipper du turen bort i kiosken. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.
    • Enkel
    • 15 min
  9. Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

    Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

    Digge ispinner med masse gode jordbær og Biola® med jordbær toppet med knasende nøtter blir en hit i sommer. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.
    • Enkel
    • 10 min
  10. Supri-ispinne med bær

    Juice-is på pinne med bær

    Is er friskt og godt i varmen! Her får du saftis med masse smak; eple, bringebær og blåbær. Husk at ispinnene trenger minimum 5 timer i fryseren.
    • Enkel
    • 10 min
  11. Monkey bread

    Monkey bread

    En variasjon på den populære pull apart-desserten, der bolledeig rulles i smeltet smør med sukker og kanel, og stekes i brødform. Vår oppskrift er en kjapp versjon, som er perfekt hvis du har brødrester! 1 brød gir ca. 12 skiver.
    • Enkel
    • 40 min
    • 25 min
  12. Hotteok – søte pannekaker

    Hotteok – søte pannekaker

    Disse søte pannekakene er populær gatemat i Korea, spesielt om vinteren. De kalles hotteok, hoddeok, hodduk eller ho-ttok og er gjerne fylt med nøtter og sukker. Her får du en norsk vri med brunost i fyllet. Supert som dessert, eller når du har lyst på noe søtt og godt.
    • Enkel
    • 120 min