Viser 346 oppskrifter
  1. Minisnurrer

    Minisnurrer med kokos

    Bak noen fristende snurrer med kokosfyll. De egner seg godt for frysing og tiner fort. Smør med melisglasur og dryss på kokos rett før servering.
    • Enkel
    • 70 min
  2. Pepperkakehus med Rudolf og nissens slede

    Pepperkakehus med Rudolf og nissens slede

    Det trenger ikke bare være de tradisjonelle figurene eller hus man lager med pepperkakedeig. Hva med å lage nissens egen slede og reinsdyr i pepperkaker? Dette er en stor oppskrift, hvor du også skal få nok deig til å lage det lille huset i bakgrunnen.
    • Utfordrende
    • 120 min
  3. Lavendeldrømmer

    Lavendeldrømmer

    Lavendelblomster er spiselige og har en mild og fin smak. Lag små porsjonskaker med lavendel og et nydelig fyll bestående av krem, vaniljesukker og et vell av friske bær, som bringebær, jordbær, solbær eller bjørnebær. Strø gjerne litt lavendel på toppen og du har en godbit utenom det vanlige. Oppskriften holder til ca 35 kaker.
    • Enkel
    • 120 min
  4. Kokostopper med sitron og aprikos

    Kokostopper med sitron og aprikos

    Med revet skall fra en sitron og en håndfull tørkede aprikoser får disse glutenfrie kokosmakronene en nydelig tvist. Myke, søte og litt seige er disse kakene vi tror mange kommer til å elske. Hvorfor ikke lage dobbel porsjon slik at du kan gi bort halvparten i gave til den som har alt? En porsjon gir ca 25 nydelige kokostopper. God fornøyelse!
    • Enkel
    • 15 min
  5. Fingerkremkjeks (Saudakjeks)

    Fingerkremkjeks (Saudakjeks)

    Oppskrift på en veldig god julekjeks med deilig fyll mellom lagene. Disse småkakene lager vi ofte til jul og mange kaller dem Saudakjeks. Sett ditt eget preg baksten ved å variere med forskjellig smaker og farger på fyllet, og fasong på kakene.
    • Enkel
    • 45 min
  6. Kremmerhus med bær og kesam

    Kremmerhus med bær og kesam

    Kremmerhus, eller cones, er en morsom måte å servere boller eller rundstykker på. Disse fylles med bær og limekesam
    • Middels
    • 120 min
  7. Horn med eple- og nøttefyll

    Horn med eple- og nøttefyll

    Horn er dekorative, og smaker herlig. Denne oppskriften på 20 horn fylles med deilig eple- og nøttefyll. Det er lettere å lage horn enn du skulle tro, og de smaker helt fantastisk.
    • Enkel
    • 90 min
  8. Ridderostboller

    Ridderboller

    Gode osteboller med pinjekjerner. Perfekte som rundstykker ved siden av ostefatet eller en god suppe.
    • Enkel
    • 180 min
    • 20 min
  9. Sjokolademuffins med chili og nøtter

    Sjokolademuffins med chili og nøtter

    Disse enkle og deilige sjokolademuffinsene med chili og nøtter er nok til å smelte et mamma-hjerte. Pynt kakene med krem eller melisdryss. Serveres sammen med rykende fersk kaffe og en stor klem.
    • Enkel
    • 40 min
  10. Luksusvafler

    Luksusvafler

    Vafler er ikke bare godt med søtt oppå. Du kan også bruke dem til kanapéer og servere som forrett, som her med avocado og rognkjeksrogn.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Sconeskake med blåbær

    Sconeskake med blåbær

    God sconeskake bakt med yoghurt, blåbær og havre.
    • Enkel
    • 25 min
    • 15 min
  12. Julekrans tangzhong style

    Julekrans tangzhong style

    Tangzhong er en japansk bakemetode som gir veldig luftig og saftig bakst. Denne metoden er perfekt til å lage en klippekrans fylt med deilig tranebær og toppet med hvit sjokolade til jul. 
    • Enkel
    • 180 min
    • 25 min