Viser 44 oppskrifter
  1. Fiskegrateng med kokosmelk

    Fiskegrateng med kokosmelk

    Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.
    • Enkel
    • 50 min
  2. Smörgåstårta

    Smørbrødterte

    En svensk delikatesse som gjør seg på koldtbordet eller til lunsj med mange mennesker. Her i denne smørbrødkaken ligger både lyst og mørkt brød lagvis med forskjellig sjømat og sauser og til slutt dekket med kremost. Husk at smørbrødkaka må stå kaldt et par timer slik at den setter seg.
    • Enkel
    • 60 min
  3. Rekesuppe til fest

    Rekesuppe til fest

    Denne oppskriften på rekesuppe tar ikke lang tid å lage og smaker nydelig. En skvett fløte gjør susen og runder av smaken perfekt. Suppen passer fint som forrett til middag og i en større festmeny.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Kremet pasta med kreps

    Kremet pasta med kreps

    Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®
    • Enkel
    • 20 min
  5. Rekerisotto

    Rekerisotto

    Denne herlige risretten med saftige reker, pesto og tomat er slett ikke vanskelig å lage. Smaken er fantastisk smakfull, og du vil garantert tilberede den igjen.
    • Middels
    • 45 min
  6. Nydampede blåskjell med Crème Fraîche- og hvitløksdipp

    Nydampede blåskjell med Crème Fraîche- og hvitløksdipp

    Dampede blåskjell med en fyldig og spicy dipp må prøves som forrett. Perfekt sjømat i en tre-retters middag til dine gjester.
    • Enkel
    • 20 min
  7. Fiskesuppe med blåskjell

    Fiskesuppe med blåskjell

    I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell har vi tatt utgangspunkt i en suppepose. Sammen med fersk fisk og blåskjell smaker den nydelig.
    • Enkel
    • 20 min
  8. Stekte kamskjell med ertepuré

    Stekte kamskjell med ertepuré

    Kamskjell er festmat og ser lekkert ut servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Raskt og enkelt er det også.
    • Enkel
    • 25 min
  9. Ferske vårruller

    Ferske vårruller med Kesam®-dipp

    Asiatiske vårruller er den perfekte måten å pakke inn gode, sprø grønnsaker på. Her serveres de ferske med reker, klassisk hoisinsaus og dipp av Kesam og mangochutney.
    • Enkel
    • 60 min
  10. Ris og reker kreol

    Ris og reker kreol

    Kreolsk kjøkken er en mattradisjon fra New Orleans-området. Her er en smakfull rett med krydrede reker, ris og grønnsaker.
    • Middels
    • 40 min
  11. Couscoussalat

    Couscoussalat som metter

    Couscous smaker godt og egner seg godt i en frisk salat. Her har vi kombinert med kikerter, egg og ferske pillede reker i salaten.
    • Enkel
    • 20 min
  12. Rekecurry

    Rekecurry

    Oppskrift på en veldig god og sunnere middagsvariant med smak av Thailand.
    • Enkel
    • 25 min