Viser 16 oppskrifter
  1. Risotto med sopp

    Risotto med sopp

    Risotto er ikke vanskelig, men det krever litt tålmodighet. Tålmodighet som betaler seg.
    • Enkel
    • 60 min
  2. Stekt ris med kylling

    Stekt ris med kylling

    Stekt ris med kylling er en oppskrift som opprinnelig kommer fra Kina. Bruk gjerne grønnsaker eller rester du har i kjøleskapet.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Stekt ris med skinke og egg

    Stekt ris med skinke og egg

    Stekt ris er en ypperlig måte å bruke opp rester fra gårsdagens middag på. Vi bruker strimlet skinke og gulrøtter.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Blomkålris

    Blomkålris

    Blomkålris er perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk, og et godt alternativ til både ris og couscous! En smart måte å få i seg mer grønnsaker på!
    • Enkel
    • 15 min
  5. Risotto med kjøttdeig og tomat

    Risotto med kjøttdeig og tomat

    En mesterlig rett, der ris og kjøttdeig kokes i samme gryte og serveres med knasende tomater og ruccola. Vel bekomme.
    • Enkel
    • 30 min
  6. Ris- og eggeform

    Ris- og eggeform

    Har du rester av kokt ris, er denne formen perfekt å lage til middag. Den metter godt med egg og deilig skinke.
    • Enkel
    • 30 min
    • 10 min
  7. Ris og reker kreol

    Ris og reker kreol

    Kreolsk kjøkken er en mattradisjon fra New Orleans-området. Her er en smakfull rett med krydrede reker, ris og grønnsaker.
    • Middels
    • 40 min
  8. Skalldyrrisotto

    Skalldyrrisotto

    En herlig kremet risotto er mat til både hverdags og fest, som både liten og stor liker.
    • Enkel
    • 25 min
  9. Egg- og bacon-bibimbap

    Egg- og bacon-bibimbap

    Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle med et hav av forskjellige toppingsmuligheter. Dette er en frokostvariant med egg og bacon.
    • Enkel
    • 40 min
  10. Byggris- og grønnsaksform

    Byggris- og grønnsaksform

    En smaksrik hverdagsform med sunn byggris, brokkoli, tomat og ristede gresskarkjerner, blandet med crème fraîche og egg.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Risotto med tre oster

    Risotto med tre oster

    Herlig kremet risotto med blåmuggost, parmesan og vellagret Norvegia®. Denne Italienske retten kan fint serveres som både forrett og hovedrett.
    • Middels
    • 30 min
  12. Ovnsbakt risotto med spinatsalat

    Ovnsbakt risotto med spinatsalat

    Risotto uten røring, med luftig kremost, egner seg både til hverdag og fest. Denne oppskriften er laget med kylling, sopp, erter og rosmarin, servert med frisk spinatsalat.
    • Enkel
    • 40 min