Logg inn
Middag
Alle
Fisk og Skalldyr
Grønnsaker og Poteter
Kjøtt
Kylling og Fjærkre
Pannekaker
Pasta og Ris
Pizza og Pai
Supper
Kaker
Alle
Formkaker
Fruktkaker og Bærkaker
Iskaker og Ostekaker
Kremkaker og Sjokoladekaker
Vafler og Småkaker
Lunsj
Alle
Forretter, Snacks og Tapas
Grøt og Kornblandinger
Omeletter og Pannekaker
Salater
Smørbrød og Pålegg
Yoghurt
Bakst
Alle
Brød og Rundstykker
Scones og Muffins
Søt Gjærbakst
Desserter
Alle
Fromasj og Mousse
Frukt og Bær
Is og Sorbet
Ost
Puddinger og Gele
Supper
Søte snacks
Sauser og Dressinger
Alle
Kalde Sauser og Dressinger
Varme Sauser og Dressinger
Drikke
Alle
Kalde Drikker
Varme Drikker
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Pasta
Vegetar
Nasjonalitet
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. Mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Filter
Måltid
Smårett
Drikke
Snacks
Kake
Dessert
Lunsj
Middag
Tilbehør
Bakst
Frokost
Mellommåltid
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Nasjonalitet
Gresk
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Søk
Viser
17
oppskrifter
Populær
Relevans
Populær
Lett - Vanskelig
Vanskelig - Lett
Raskest først
Karakter
Risotto med sopp
Enkel
•
60
Risotto er ikke vanskelig, men det krever litt tålmodighet. Tålmodighet som betaler seg.
4/5
Lagre
Stekt ris med skinke og egg
Enkel
•
30
Stekt ris er en ypperlig måte å bruke opp rester fra gårsdagens middag på. Vi bruker strimlet skinke og gulrøtter.
4/5
Lagre
Stekt ris med kylling
Enkel
•
30
Stekt ris med kylling er en oppskrift som opprinnelig kommer fra Kina. Bruk gjerne grønnsaker eller rester du har i kjøleskapet.
4/5
Lagre
Risotto med kjøttdeig og tomat
Enkel
•
30
En mesterlig rett, der ris og kjøttdeig kokes i samme gryte og serveres med knasende tomater og ruccola. Vel bekomme.
4/5
Lagre
Ris og reker kreol
Middels
•
40
Kreolsk kjøkken er en mattradisjon fra New Orleans-området. Her er en smakfull rett med krydrede reker, ris og grønnsaker.
4/5
Lagre
Blomkålris
Enkel
•
15
Blomkålris er perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk, og et godt alternativ til både ris og couscous! En smart måte å få i seg mer grønnsaker på!
4/5
Lagre
Egg- og bacon-bibimbap
Enkel
•
40
Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle med et hav av forskjellige toppingsmuligheter. Dette er en frokostvariant med egg og baco...
5/5
Lagre
Byggris- og grønnsaksform
Enkel
•
30
En smaksrik hverdagsform med sunn byggris, brokkoli, tomat og ristede gresskarkjerner, blandet med crème fraîche og egg.
4/5
Lagre
Risotto med tre oster
Middels
•
30
Herlig kremet risotto med blåmuggost, parmesan og vellagret Norvegia®. Denne Italienske retten kan fint serveres som både forrett og hovedrett.
4/5
Lagre
Ris- og eggeform
Enkel
•
30
Har du rester av kokt ris, er denne formen perfekt å lage til middag. Den metter godt med egg og deilig skinke.
4/5
Lagre
Risotto med skjell og reker
Middels
•
40
Risotto er en klassisk italiensk rett som oftest serveres som en egen rett. Passer utmerket med reker og blåskjell. God middag!
3/5
Lagre
Spinat-risotto med kamskjell
Enkel
•
30
Denne oppskriften på risotto med spinat, stekte kamskjell og sitronsmør smaker helt fantastisk, og passer fint når du skal ha gjester til middag.
3/5
Lagre
1
2