Viser 369 oppskrifter
  1. Minivannbakkels med gruyère

    Minivannbakkels med gruyère

    Det er alltid hyggelig å servere en liten munnfull når du får gjester på besøk eller skal hygge deg litt ekstra hjemme selv. Disse vannbakkelsene lover vi at pirrer smaksløkene.
    • Utfordrende
    • 40 min
    • 15 min
  2. Hamburger med Selbu Blå

    Hamburger med Selbu Blå, avokado og bacon

    Den beste burgeren, med Selbu Blå blåmuggost, rødløk, avokado og bacon. Oppskrift på en annerledes burger som du vil få mye skryt for!
    • Middels
    • 40 min
  3. Risotto med tre oster

    Risotto med tre oster

    Herlig kremet risotto med blåmuggost, parmesan og vellagret Norvegia®. Denne Italienske retten kan fint serveres som både forrett og hovedrett.
    • Middels
    • 30 min
  4. Kvitlin med eplechutney eller solbærchutney

    Kvitlin med eple- eller solbærchutney

    Kvitlin er en lagret hvit geitost fra Sunnmøre, som passer perfekt som tapas. Server den med eplechutney eller solbærchutney - eller begge to!
    • Middels
    • 40 min
  5. Iskake med Snøfrisk

    Iskake med Snøfrisk

    En enkel og deilig iskake som smaker fantastisk med sesongens bær og frukter. Kaken trenger 4 timer i fryseren for å stivne.
    • Middels
    • 45 min
  6. Cannelloni

    Cannelloni

    Cannelloni er pastarør – rektangulære pastaplater rullet sammen – fylt med deilig kjøttsaus og gratinert med ost i ovnen.
    • Middels
    • 50 min
  7. Sprø ostekjeks

    Sprø ostekjeks

    Disse kjeksene hører med på ostebordet og smaker nydelig til salater og suppe. Med både vellagret Edamer og kajennepepper får de en kraftig og god smak.
    • Middels
    • 60 min
  8. Muffins med Vellagret Sveitser

    Muffins med vellagret Sveitser

    Muffins med Sveitser er like deilig til lunsj som til kos på kvelden. De er også et ypperlig følge til god suppe.
    • Middels
    • 40 min
    • 20 min
  9. Lammekoteletter med Chevre Original og rotfrukter

    Lammekoteletter med chevre og rotfrukter

    Chevre Original er en smakfull og fyldig hvitmuggost fra Haukeli. En liten detalj som gjør mye for å sette ekstra piff på lammekotelettene.
    • Middels
    • 60 min
  10. Søtpotet- og cheddartots med kremet blåostdipp

    Søtpotet- og cheddartots med blåostdipp

    Åh, den smeltede cheddaren mellom søt potetmos er så deilig at man ikke vil slutte å spise.
    • Middels
    • 90 min
  11. Grovbrød med Balsfjordost og multesyltetøy

    Grovbrød med Balsfjordost og multesyltetøy

    En mild hvitost av geitemelk, utviklet og laget i Balsfjord, ved Lyngsalpene i Troms. Perfekt på frokostbordet med et saftig hjemmelaget grovbrød og multer.
    • Middels
    • 60 min
  12. Fylte pizzatots med Norvegia®, salami og tomatsausdipp

    Fylte pizzatots med tomatsausdipp

    Fylte pizzatots med Norvegia®, salami og tomatsausdipp - som et alternativ til pizza eller pølser i barnebursdagen, eller som gøyal fingermat på voksenfesten.
    • Middels
    • 90 min