Viser 300 oppskrifter
  1. Lammekarré med risotto

    Lammekarré med risotto

    Oppskrift på et festmåltid med lammecarré og risotto med sopp og vellagret ost. Perfekt til både søndagsmiddag og fest.
    • Utfordrende
    • 45 min
  2. Vårruller

    Vårruller

    Sprø spring rolls passer utmerket som en del av dim sum-måltidet. Disse er fylt med kylling og grønnsaker. 
    • Middels
    • 60 min
  3. Cannelloni

    Cannelloni

    Cannelloni er pastarør – rektangulære pastaplater rullet sammen – fylt med deilig kjøttsaus og gratinert med ost i ovnen.
    • Middels
    • 50 min
  4. Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus

    Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus

    Kjøttboller er et alltid like populært innslag på koldtbordet. Her er oppskrift på noen kjøttboller med eksotiske smaker som koriander, gurkemeie og tørket aprikos. Med myntesaus og hvitløksaus smaker de helt fantastisk og bør prøves!
    • Middels
    • 25 min
  5. Hjemmelagde karbonader med stekt løk

    Hjemmelagde karbonader med stekt løk

    Karbonader gjør seg like godt til kvelds som til middagskos. Stekt løk til er en selvfølge.
    • Middels
    • 40 min
  6. Lammestek med fløtegratinerte poteter

    Lammestek med fløtegratinerte poteter

    Lam og fløtegratinerte poteter går hånd i hånd. Her har vi fylt den saftige lammesteken med hvitløk og rosmarin.
    • Middels
    • 120 min
  7. Hjemmelagde kjøttkaker

    Hjemmelagde kjøttkaker

    Alle husker vi den uforglemmelige duften og smaken av bestemors saftige hjemmelagde kjøttkaker. Prøv selv!
    • Middels
    • 40 min
  8. Ingefærglasert reinsdyrfilet

    Ingefærglasert reinsdyrfilet

    Denne ingefærglaserte fileten smelter i munnen og smaker himmelsk sammen med puré av jordskokk, potet og eple.
    • Middels
    • 60 min
  9. Hamburger med blåmuggdressing

    Hamburger med blåmuggdressing

    Anita Blomvik, som står bak bloggen Kvardagsmat, gir deg oppskriften på en deilig hjemmelaget hamburger med kremet blåmuggdressing. I tillegg til dressingen er sitronmarinert rødløk en herlig topping. Det skjer en forvandling med rødløken når du legger den i sitronsaft, og den blir liksom sylta. Den særpregede rødløksmaken som ofte blir for skarp og dominerende forsvinner, og blir isteden søt, rund og god. Og hele prosessen skjer mens du klargjør burgerne, så her trenger du ikke å sylte og styre lang tid i forveien!
    • Middels
    • 180 min
  10. Lammekoteletter med Chevre Original og rotfrukter

    Lammekoteletter med chevre og rotfrukter

    Chevre Original er en smakfull og fyldig hvitmuggost fra Haukeli. En liten detalj som gjør mye for å sette ekstra piff på lammekotelettene.
    • Middels
    • 60 min
  11. Kebab med tzatziki

    Kebab med tzatziki

    Oppskrift på hjemmelaget kebab på grillspyd laget med lammekjøttdeig. Lag hjemmelaget tzatziki for en gresk vri og server med bulgur eller hummus.
    • Middels
    • 25 min
  12. Pølser i slåbrok

    Pølser i slåbrok

    Fristende appetittvekkere servert på tapas-bordet, i cocktailselskapet eller kanskje som kosemat. Små cocktailpølser som er bakt inn i luftig gjærdeig.
    • Middels
    • 75 min