Viser 302 oppskrifter
  1. Lammekarré med risotto

    Lammekarré med risotto

    Oppskrift på et festmåltid med lammecarré og risotto med sopp og vellagret ost. Perfekt til både søndagsmiddag og fest.
    • Utfordrende
    • 45 min
  2. Cannelloni

    Cannelloni

    Cannelloni er pastarør – rektangulære pastaplater rullet sammen – fylt med deilig kjøttsaus og gratinert med ost i ovnen.
    • Middels
    • 50 min
  3. Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus

    Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus

    Kjøttboller er et alltid like populært innslag på koldtbordet. Her er oppskrift på noen kjøttboller med eksotiske smaker som koriander, gurkemeie og tørket aprikos. Med myntesaus og hvitløksaus smaker de helt fantastisk og bør prøves!
    • Middels
    • 25 min
  4. Hjemmelagde karbonader med stekt løk

    Hjemmelagde karbonader med stekt løk

    Karbonader gjør seg like godt til kvelds som til middagskos. Stekt løk til er en selvfølge.
    • Middels
    • 40 min
  5. Lammestek med fløtegratinerte poteter

    Lammestek med fløtegratinerte poteter

    Lam og fløtegratinerte poteter går hånd i hånd. Her har vi fylt den saftige lammesteken med hvitløk og rosmarin.
    • Middels
    • 120 min
  6. Hjemmelagde kjøttkaker

    Hjemmelagde kjøttkaker

    Alle husker vi den uforglemmelige duften og smaken av bestemors saftige hjemmelagde kjøttkaker. Prøv selv!
    • Middels
    • 40 min
  7. Vårruller

    Vårruller

    Sprø spring rolls passer utmerket som en del av dim sum-måltidet. Disse er fylt med kylling og grønnsaker. 
    • Middels
    • 60 min
  8. Hamburger med blåmuggdressing

    Hamburger med blåmuggdressing

    Anita Blomvik, som står bak bloggen Kvardagsmat, gir deg oppskriften på en deilig hjemmelaget hamburger med kremet blåmuggdressing. I tillegg til dressingen er sitronmarinert rødløk en herlig topping. Det skjer en forvandling med rødløken når du legger den i sitronsaft, og den blir liksom sylta. Den særpregede rødløksmaken som ofte blir for skarp og dominerende forsvinner, og blir isteden søt, rund og god. Og hele prosessen skjer mens du klargjør burgerne, så her trenger du ikke å sylte og styre lang tid i forveien!
    • Middels
    • 180 min
  9. Pølser i slåbrok

    Pølser i slåbrok

    Fristende appetittvekkere servert på tapas-bordet, i cocktailselskapet eller kanskje som kosemat. Små cocktailpølser som er bakt inn i luftig gjærdeig.
    • Middels
    • 75 min
  10. Ribbe

    Juleribbe

    Mange ringer julen inn med juleribba på bordet. Den store utfordringen er alltid å få svoren sprø.
    • Middels
    • 165 min
  11. Lam med fløtegratinerte poteter

    Lam med fløtegratinerte poteter

    Perfekt stekte lammeskiver servert med fløtegratinerte poteter, lettkokte grønnsaker og kryddersmør smaker nydelig til søndagsmiddag om høsten eller som påskelam.
    • Middels
    • 60 min
  12. Jegergryte

    Jegergryte

    Viltgryte med elg, sopp, einebær og gode norske tyttebær. Sausen blir ekstra god med Crème Fraîche og brunost.
    • Middels
    • 130 min