Viser 293 oppskrifter
  1. Maki cottage sushi

    Maki cottage sushi

    Maki Sushi med Cottage Cheese, laks, agurk og avokado er gjort på få strakser og belønningen er en mager godbit du kanskje kommer til å bli helt hekta på!
    • Enkel
    • 10 min
  2. Enkel rømmesild

    Enkel rømmesild

    Rømmesild er et av de tradisjonelle sildeglassene. Her finner du den friskeste oppskriften på hjemmelaget rømmesild med eple og stangselleri.
    • Enkel
    • 10 min
  3. Tunfisksalat

    Tunfisksalat

    Herlig frisk og god påleggsalat med tunfisk. God til alle typer brød og passer bra på frokostbordet, eller hvorfor ikke ta den med ut på piknik?
    • Enkel
    • 10 min
  4. Røkelaks på salatblad

    Røkelaks på salatblad

    En frisk liten forrett med røkelaks og en syrlig dressing. Perfekt før resten av rettene i et festmåltid serveres.
    • Enkel
    • 10 min
  5. Pan Bagnat

    Pan Bagnat

    Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.
    • Enkel
    • 10 min
  6. Varmt smørbrød med cottage cheese

    Varmt smørbrød med cottage cheese

    Lett og mett med cottage cheese. Røkelaks, vårløk og cottage cheese smaker veldig godt sammen.
    • Enkel
    • 10 min
  7. Pasta med asparges og laks

    Pasta med asparges og laks

    Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.
    • Enkel
    • 10 min
  8. Fiskepanne med tyttebær

    Fiskepanne med tyttebær

    Panerte fiskefileter med en deilig soppstuing er en lettvint og rask fiskemiddag til travle hverdager. Tyttebærene gjør middagen frisk både på smak og farge.
    • Enkel
    • 15 min
  9. Rask fiskegryte

    Rask fiskegryte

    Man skulle ikke tro at denne fiskegryten er så rask å lage når man smaker den. Fyldig, kremet og god med spinat, fisk, potet og frisk dill.
    • Enkel
    • 15 min
  10. Karrisild

    Karrisild

    Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak. Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn.
    • Enkel
    • 15 min
  11. SALMA-Sashimi-med-ponzu-sau

    SALMA Sashimi med ponzu saus

    Ponzu er en sitrusbasert saus som er mye brukt i Japan. Den brukes gjerne som dressing til lettgrillet kjøtt og fisk, men også som saus til sashimi, som her. Laksesashimi med ponzu-saus passer til forrett, som en snack eller et lite måltid.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Rask laksepanne

    Rask laksepanne

    Laks er enkelt og raskt å tilberede. Når du steker SALMA på denne måten skal den kun stekes ett minutt på hver side før den får ligge å godgjøre seg i den smakfulle sausen i fem minutter.
    • Enkel
    • 15 min