1. Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®

    Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®

    Glassnudler med grønnsaker og grønnkålpesto smaker fortreffelig, og er en lett lunsj eller middag til de dagene du verken trenger kjøtt eller store mengder mat.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Jordskokksuppe med smørstekt sopp og hvitløkskrutonger

    Jordskokksuppe med smørstekt sopp og hvitløkskrutonger

    Jordskokk er perfekt som suppe med sin nøttete, søte smak. Toppet med sprøstekt sopp og knasende krutonger, er dette en innertier.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Karbonader av rotgrønnsaker

    Karbonader av rotgrønnsaker

    Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!
    • Middels
    • 30 min
  4. Gulrot-falafel med rødbetesalat

    Gulrot-falafel med rødbetsalat

    Her er det masse smak, så hvem trenger vel kjøtt? Disse saftige falaflene serveres med en frisk rødbetesalat og ostekrem. Perfekt til meet free monday!
    • Enkel
    • 70 min
  5. Fritert paneer med salat

    Fritert paneer med salat

    I det indiske kjøkken er fritert paneer, ferskost, en populær forrett, men sammen med rikelig av frisk og syrlig salat, synes vi det er perfekt som mettende, kjøttfri hovedrett.
    • Enkel
    • 30 min
  6. Squashpai

    Squashpai

    Nydelig oppskrift på squashpai, en delikat pai med smak av squash, rosmarin og hvitløk. Paien kan serveres med tomatsalat eller annen god salat til. Lag deigen selv eller kjøp ferdig paibunn om du har lite tid. Oppskriften holder til ca 4-6 porsjoner.
    • Enkel
    • 80 min
  7. Fransk grønnsaksuppe

    Fransk grønnsakssuppe

    Fennikel har mange gode egenskaper, særlig god smak. Denne næringsrike suppen passer både som forrett og hovedrett.
    • Enkel
    • 10 min
  8. Bakte rotgrønnsaker med avokado og fetaost

    Bakte rotgrønnsaker med avokado og fetaost

    En fortryllende god og lettvint vegetarrett som også egner seg som tilbehør til både fisk- og kjøttretter.
    • Enkel
    • 30 min
    • 25 min
  9. Jordskokksuppe

    Jordskokksuppe

    Jordskokk har en frisk og nøtteaktig smak, og egner seg godt som utgangspunkt for supper.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Tomatsuppe med VGTR boller

    VGTR boller i brød – Italian sub

    Denne varme vegetarbolle-sandwichen metter godt og passer like godt til lunsj som til middag.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Rotgrønnsaksform med byggryn

    Rotgrønnsaksform med byggryn

    En mettende og fargerik vegetarrett som setter fokus på sesongens flotteste grønnsaker.
    • Enkel
    • 40 min
    • 30 min
  12. Auberginelasagne med hvitløkdipp

    Auberginelasagne med hvitløkdipp

    Hvorfor ikke erstatte en av hverdagsmiddagene med kjøtt eller fisk, med en nydelig vegetarrett? Som et godt alternativ, kan vi anbefale vår auberginelasagne med hvitløkdipp.
    • Enkel
    • 40 min