1. Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    • Enkel
    • 45 min
  2. Ovnsbakte rødbeter med Cottage Cheese

    Ovnsbakte rødbeter med cottage cheese

    Få ting smaker bedre og mer sødmefylt enn ovnsbakte rødbeter! Med friskhet fra cottage cheese og krønsj fra valnøtter har du en herlig vegetarrett.
    • Enkel
    • 90 min
    • 45 min
  3. Gratinert ratatouille og pasta

    Gratinert ratatouille med pasta

    Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.
    • Enkel
    • 25 min
    • 10 min
  4. Grønnsakgrateng med blåmuggost

    Grønnsakgrateng med blåmuggost

    En oppskrift på en smakfull grateng full av gode grønnsaker. Blåmuggosten tilfører en deilig fyldighet.
    • Enkel
    • 35 min
  5. Gnocchi med squash og salviesmør

    Gnocchi med squash og salviesmør

    Små potetboller smaker nydelig med salviesmør og varmet squash. Det blir en enkel middagsrett, eller du gjør som italienerne, og spiser det som forrett, nattmat eller ved siden av langtidsstekt kjøtt.
    • Enkel
    • 90 min
  6. Ratatouillegrateng

    Ratatouillegrateng

    Denne franskinspirerte grønnsaksformen kan du utmerket godt servere som en vegetarisk middagsrett.
    • Enkel
    • 60 min
    • 50 min
  7. Vinterens grønnsaksgrateng

    Vinterens grønnsaksgrateng

    Grateng av de gode norske rotgrønnsakene smaker deilig. Den er enkel å lage og kan gjøres klar god tid i forveien.
    • Enkel
    • 45 min
    • 50 min
  8. Avocadosalat med sennepsdressing

    Avocadosalat med sennepsdressing

    Avocadosalat med sennepsdressing med kokt skinke, cherrytomater, slangeagurk og blandet salat passer utmerket til lunsj eller om du ønsker en lett middag.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Honningglaserte rotgrønnsaker

    Honningglaserte rotgrønnsaker

    Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Supremèsaus

    Suprêmesaus

    Dette er en meget fyldig og kraftig saus som passer godt til svin og hvitt kjøtt.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Eggesalat med spekeskinke

    Eggesalat med spekeskinke

    Med frisk salat, spekeskinke og godt brød eller knekkebrød til, forvandles eggesalaten til et fullverdig middagsmåltid.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Hjorteterrin med bacon

    Hjorteterrin med bacon

    En god terrin kan nytes både varm og kald, med poteter eller brød til. Denne er laget på hjortekjøtt og medisterfarse og smaker godt til både frokost, middag og kvelds.
    • Enkel
    • 45 min