1. Gratinert ratatouille og pasta

    Gratinert ratatouille med pasta

    Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.
    Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.
    • Enkel
    • 25 min
    • 10 min
  2. Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    • Enkel
    • 45 min
  3. Grønnsakgrateng med blåmuggost

    Grønnsakgrateng med blåmuggost

    En oppskrift på en smakfull grateng full av gode grønnsaker. Blåmuggosten tilfører en deilig fyldighet.
    En oppskrift på en smakfull grateng full av gode grønnsaker. Blåmuggosten tilfører en deilig fyldighet.
    • Enkel
    • 35 min
  4. Ovnsbakte rødbeter med Cottage Cheese

    Ovnsbakte rødbeter med cottage cheese

    Få ting smaker bedre og mer sødmefylt enn ovnsbakte rødbeter! Med friskhet fra cottage cheese og krønsj fra valnøtter har du en herlig vegetarrett.
    Få ting smaker bedre og mer sødmefylt enn ovnsbakte rødbeter! Med friskhet fra cottage cheese og krønsj fra valnøtter har du en herlig vegetarrett.
    • Enkel
    • 90 min
    • 45 min
  5. Gnocchi med squash og salviesmør

    Gnocchi med squash og salviesmør

    Små potetboller smaker nydelig med salviesmør og varmet squash. Det blir en enkel middagsrett, eller du gjør som italienerne, og spiser det som forrett, nattmat eller ved siden av langtidsstekt kjøtt.
    Små potetboller smaker nydelig med salviesmør og varmet squash. Det blir en enkel middagsrett, eller du gjør som italienerne, og spiser det som forrett, nattmat eller ved siden av langtidsstekt kjøtt.
    • Enkel
    • 90 min
  6. Vinterens grønnsaksgrateng

    Vinterens grønnsaksgrateng

    Grateng av de gode norske rotgrønnsakene smaker deilig. Den er enkel å lage og kan gjøres klar god tid i forveien.
    Grateng av de gode norske rotgrønnsakene smaker deilig. Den er enkel å lage og kan gjøres klar god tid i forveien.
    • Enkel
    • 45 min
    • 50 min
  7. Ratatouillegrateng

    Ratatouillegrateng

    Denne franskinspirerte grønnsaksformen kan du utmerket godt servere som en vegetarisk middagsrett.
    Denne franskinspirerte grønnsaksformen kan du utmerket godt servere som en vegetarisk middagsrett.
    • Enkel
    • 60 min
    • 50 min
  8. Avocadosalat med sennepsdressing

    Avocadosalat med sennepsdressing

    Avocadosalat med sennepsdressing med kokt skinke, cherrytomater, slangeagurk og blandet salat passer utmerket til lunsj eller om du ønsker en lett middag.
    Avocadosalat med sennepsdressing med kokt skinke, cherrytomater, slangeagurk og blandet salat passer utmerket til lunsj eller om du ønsker en lett middag.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Gratinert blomkål

    Gratinert blomkål

    Gratinert blomkål er godt til både lunsj, middag og kvelds. Det egner seg også godt som tilbehør til spekemat og annet kjøtt.
    Gratinert blomkål er godt til både lunsj, middag og kvelds. Det egner seg også godt som tilbehør til spekemat og annet kjøtt.
    • Middels
    • 30 min
  10. Cæsarsalat

    Cæsarsalat

    Cæsarsalaten er verdens mest spiste salat. Den ble første gang laget av den italienske innvandreren Cæsar Cardini i 1924.
    Cæsarsalaten er verdens mest spiste salat. Den ble første gang laget av den italienske innvandreren Cæsar Cardini i 1924.
    • Middels
    • 50 min
  11. Honningglaserte rotgrønnsaker

    Honningglaserte rotgrønnsaker

    Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.
    Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.
    • Enkel
    • 20 min
  12. Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

    Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

    En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.
    En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.
    • Enkel
    • 15 min