1. Sjokoladefudge på pinne

    Sjokoladefudge på pinne

    Seig og god sjokoladefugde på pinne. Lag fudge og gi bort i gave, eller kos deg med den selv. Oppskriften ble laget av Rune Gjertsen i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK.
    • Enkel
    • 40 min
  2. Myk peanøtt og ostekonfekt

    Myk peanøtt- og ostekonfekt

    Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.
    • Enkel
    • 20 min
  3. Sjokoladekarameller

    Sjokoladekarameller

    Hjemmelaget karamell med god smak av sjokolade. Morsomt å lage, morsomt å få.
    • Middels
    • 90 min
  4. Havreboller

    Havreboller

    Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.
    • Enkel
    • 20 min
  5. Tranebær- og pistasjegodt

    Tranebær- og pistasjegodt

    Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.
    • Enkel
    • 25 min
  6. Konfekt av mokkasjokolade

    Konfekt av mokkasjokolade

    Hjemmelaget konfekt med blanding av sjokolade, nougat og knasende nøtter. Husk at konfektbitene må stå kjølig i minst 2 timer. 1 porsjon gir ca. 35 biter.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Brente mandler

    Brente mandler

    Brente mandler hører julen til. Bruk dem som konfekt eller pynt på kaker.
    • Middels
    • 30 min
  8. Sjokoladefudge

    Sjokoladefudge

    Fudge av grovhakket sjokolade, marshmallows og valnøtter. Lag og gi bort i gave, eller kos deg med fudgen selv. 1 porsjon gir ca. 45 biter.
    • Middels
    • 60 min
  9. Sjokoladetrøffel med appelsin

    Sjokoladetrøffel med appelsin

    Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.
    • Middels
    • 35 min
  10. Sjokolade- og marshmallowfudge

    Sjokolade- og marshmallowfudge

    Konfekt er fantastisk som gave. Oppskriften på disse søte godsakene er stor nok til at du gjerne kan beholde noen selv også. Husk at fudgen skal stå 2-3 timer i kjøleskapet.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Limekarameller

    Limekarameller

    Hjemmelaget fløtekaramell med preg av lime. 1 porsjon gir ca. 40 karameller.
    • Middels
    • 45 min
  12. Mandelknekk

    Mandelknekk

    Hjemmelaget knekk, eller karamell, er alltid populært. 1 porsjon gir ca. 70 biter.
    • Middels
    • 25 min