1. Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

    Gratinert ostedipp med løk og bacon

    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    • Enkel
    • 45 min
  2. Cheese balls med granateple og urter

    Cheese balls med granateple og urter

    Smakfulle osteboller med eksotisk granateple, appelsinskall og persille. De aromatiske, litt syrlige frøene, gjør seg fantastisk godt sammen med osten.
    • Enkel
    • 40 min
  3. Ostepai med tapas

    Ostepai med tapas

    God og fyldig ostepai, som serveres med tapastilbehør. Sett fram skåler med tapastilbehør som du selv måtte ønske. Hvis du ønsker å spare tid, kan du bruke fersk ferdig paibunn fra Nå.
    • Enkel
    • 70 min
  4. Grillet mozzarella i spekeskinke

    Grillet mozzarella i spekeskinke

    Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Grillet camembert

    Grillet camembert

    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    • Enkel
    • 10 min
  6. Sprøstekt Camembert

    Sprøstekt Camembert

    Lag deilig sprøstekt Camembert som snacks eller som del av et spennende ostefat.
    • Enkel
    • 30 min
  7. Blomkåltots med brie, skinke og pestodipp

    Blomkåltots med ost, skinke og pestodipp

    Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.
    • Middels
    • 90 min
  8. Kylling pakora

    Kylling pakora

    Pakora er grønnsaker eller kjøtt som dyppes i en røre av kikertmel og krydder og frityrstekes. Chicken pakoray er perfekt som snacks eller som forrett. Dette er oppskrift på godbiter som er et must for ramadan – etter solnedgang, naturligvis.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Kyllingvinger med blåmuggostdipp

    Kyllingvinger med blåmuggostdipp

    En skikkelig amerikansk klassiker. Spicy kyllingvinger som dyppes i en fyldig dipp av blåmuggost
    • Enkel
    • 30 min
  10. Djevelegg

    Djevelegg

    Små munnfuller skumle djevelegg. Enkle som snacks eller som en forrett.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Gresskardipp

    Gresskardipp

    Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Endive med blåmuggost, nøtter og honning

    Endive med blåmuggost, nøtter og honning

    Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Royal Blue, Norzola, Normanna, Fryd Blå Auvergne, Blue d'Auvergne Sancy, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!
    • Enkel
    • 10 min