1. Ostepai med tapas

    Ostepai med tapas

    God og fyldig ostepai, som serveres med tapastilbehør. Sett fram skåler med tapastilbehør som du selv måtte ønske. Hvis du ønsker å spare tid, kan du bruke fersk ferdig paibunn fra Nå.
    God og fyldig ostepai, som serveres med tapastilbehør. Sett fram skåler med tapastilbehør som du selv måtte ønske. Hvis du ønsker å spare tid, kan du bruke fersk ferdig paibunn fra Nå.
    • Enkel
    • 70 min
  2. Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

    Gratinert ostedipp med løk og bacon

    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    • Enkel
    • 45 min
  3. Sprøstekt Camembert

    Sprøstekt Camembert

    Lag deilig sprøstekt Camembert som snacks eller som del av et spennende ostefat.
    Lag deilig sprøstekt Camembert som snacks eller som del av et spennende ostefat.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Grillet mozzarella i spekeskinke

    Grillet mozzarella i spekeskinke

    Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.
    Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Cheese balls med granateple og urter

    Cheese balls med granateple og urter

    Smakfulle osteboller med eksotisk granateple, appelsinskall og persille. De aromatiske, litt syrlige frøene, gjør seg fantastisk godt sammen med osten.
    Smakfulle osteboller med eksotisk granateple, appelsinskall og persille. De aromatiske, litt syrlige frøene, gjør seg fantastisk godt sammen med osten.
    • Enkel
    • 40 min
  6. Blomkåltots med brie, skinke og pestodipp

    Blomkåltots med ost, skinke og pestodipp

    Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.
    Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.
    • Middels
    • 90 min
  7. Kyllingvinger med blåmuggostdipp

    Kyllingvinger med blåmuggostdipp

    En skikkelig amerikansk klassiker. Spicy kyllingvinger som dyppes i en fyldig dipp av blåmuggost
    En skikkelig amerikansk klassiker. Spicy kyllingvinger som dyppes i en fyldig dipp av blåmuggost
    • Enkel
    • 30 min
  8. Grillet camembert

    Grillet camembert

    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    • Enkel
    • 10 min
  9. Kylling pakora

    Kylling pakora

    Pakora er grønnsaker eller kjøtt som dyppes i en røre av kikertmel og krydder og frityrstekes. Chicken pakoray er perfekt som snacks eller som forrett. Dette er oppskrift på godbiter som er et must for ramadan – etter solnedgang, naturligvis.
    Pakora er grønnsaker eller kjøtt som dyppes i en røre av kikertmel og krydder og frityrstekes. Chicken pakoray er perfekt som snacks eller som forrett. Dette er oppskrift på godbiter som er et must for ramadan – etter solnedgang, naturligvis.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Norvegia a la Italia

    Norvegia a la Italia

    Kombinasjonen av tomat og mozzarella er velkjent i det italienske kjøkken. Her har vi laget en variant med vellagret Norvegia.
    Kombinasjonen av tomat og mozzarella er velkjent i det italienske kjøkken. Her har vi laget en variant med vellagret Norvegia.
    • Enkel
    • 10 min
  11. Kyllingvinger med safran

    Kyllingvinger med safran

    Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.
    Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.
    • Enkel
    • 30 min
  12. Minipizza med feta og tomat

    Minipizza med feta og tomat

    Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.
    Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.
    • Enkel
    • 10 min