1. Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

    Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

    Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.
    Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.
    • Enkel
    • 15 min
  2. Grillet camembert

    Grillet camembert

    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    • Enkel
    • 10 min
  3. Sprøstekt Camembert

    Sprøstekt Camembert

    Lag deilig sprøstekt Camembert som snacks eller som del av et spennende ostefat.
    Lag deilig sprøstekt Camembert som snacks eller som del av et spennende ostefat.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Blomkåltots med brie, skinke og pestodipp

    Blomkåltots med ost, skinke og pestodipp

    Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.
    Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.
    • Middels
    • 90 min
  5. Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

    Gratinert ostedipp med løk og bacon

    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    • Enkel
    • 45 min
  6. Selbu Blå med mangosalat

    Selbu Blå med mangosalat

    Fyldig salat med god smak av blåmuggost og mango.
    Fyldig salat med god smak av blåmuggost og mango.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Pasta cavatelli med parmesankrem og frittert grønnkål

    Pasta cavatelli med parmesankrem og grønnkål

    Prøv en av favorittrettene til assisterende kjøkkensjef Leif Magne Grastveit, ved restauranten BA 53 på Frogner i Oslo. Denne retten kan du virkelig imponere med.
    Prøv en av favorittrettene til assisterende kjøkkensjef Leif Magne Grastveit, ved restauranten BA 53 på Frogner i Oslo. Denne retten kan du virkelig imponere med.
    • Middels
    • 90 min
  8. Ostechips med guacamole

    Ostechips med guacamole

    En smidig og myk guacamole er perfekt å dyppe ostechips i. Her har vi bare slengt ferdigskivet ost i ovnen. Raskt og effektivt.
    En smidig og myk guacamole er perfekt å dyppe ostechips i. Her har vi bare slengt ferdigskivet ost i ovnen. Raskt og effektivt.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Grillet mozzarella i spekeskinke

    Grillet mozzarella i spekeskinke

    Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.
    Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Cheese balls med granateple og urter

    Cheese balls med granateple og urter

    Smakfulle osteboller med eksotisk granateple, appelsinskall og persille. De aromatiske, litt syrlige frøene, gjør seg fantastisk godt sammen med osten.
    Smakfulle osteboller med eksotisk granateple, appelsinskall og persille. De aromatiske, litt syrlige frøene, gjør seg fantastisk godt sammen med osten.
    • Enkel
    • 40 min
  11. Grillet aubergine med chevre

    Grillet aubergine med chevre

    Prøv disse grillede aubergineskivene som er rullet med chevre og honning. Denne retten kan nytes som en forrett, eller som tilbehør til grillet svin og kylling.
    Prøv disse grillede aubergineskivene som er rullet med chevre og honning. Denne retten kan nytes som en forrett, eller som tilbehør til grillet svin og kylling.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Brie med ferske fiken

    Brie med ferske fiken

    Små munnfuller av brie med fiken. Perfekt å servere som kveldskos eller som en del av et større tapasbord.
    Små munnfuller av brie med fiken. Perfekt å servere som kveldskos eller som en del av et større tapasbord.
    • Enkel
    • 5 min