1. Muffins med Vellagret Sveitser

    Muffins med vellagret Sveitser

    Muffins med Sveitser er like deilig til lunsj som til kos på kvelden. De er også et ypperlig følge til god suppe.
    Muffins med Sveitser er like deilig til lunsj som til kos på kvelden. De er også et ypperlig følge til god suppe.
    • Middels
    • 40 min
    • 20 min
  2. Skogsoppsuppe med chèvre

    Skogsoppsuppe med chèvre

    Suppe laget fra grunnen av er fantastisk godt. Og når du i tillegg har plukket soppen selv, kan det nesten ikke bli bedre. Denne suppen er nydelig høstmat når mørket smyger seg inn på oss her oppe i nord. Chèvre gir suppen det lille ekstra.
    Suppe laget fra grunnen av er fantastisk godt. Og når du i tillegg har plukket soppen selv, kan det nesten ikke bli bedre. Denne suppen er nydelig høstmat når mørket smyger seg inn på oss her oppe i nord. Chèvre gir suppen det lille ekstra.
    • Enkel
    • 20 min
  3. Grillet Jarlsberg®

    Grillet Jarlsberg® i parmaskinke

    En herlig liten grillgodbit som du kan serveres som snacks, forrett eller som del av et grillmåltid. Biter av Jarlsberg® surret i italiensk skinke servert med ruccola eller urter.
    En herlig liten grillgodbit som du kan serveres som snacks, forrett eller som del av et grillmåltid. Biter av Jarlsberg® surret i italiensk skinke servert med ruccola eller urter.
    • Enkel
    • 15 min
  4. Søtpotet- og cheddartots med kremet blåostdipp

    Søtpotet- og cheddartots med blåostdipp

    Åh, den smeltede cheddaren mellom søt potetmos er så deilig at man ikke vil slutte å spise.
    Åh, den smeltede cheddaren mellom søt potetmos er så deilig at man ikke vil slutte å spise.
    • Middels
    • 90 min
  5. Fruktsalat med Ridderost

    Fruktsalat med Ridder®

    Rask og enkel ostesalat som passer til forrett eller som en liten tapasrett. Frisk frukt, bær og ost gir en enkel snackssalat.
    Rask og enkel ostesalat som passer til forrett eller som en liten tapasrett. Frisk frukt, bær og ost gir en enkel snackssalat.
    • Enkel
    • 15 min
  6. Asparges og Ridder i skinke

    Asparges og Ridder® i skinke

    Lettkokt asparges med en skive Ridder® og spekeskinke surret rundt er en virkelig apetittvekker og passer godt i tapas, en snack eller som en liten forrett.
    Lettkokt asparges med en skive Ridder® og spekeskinke surret rundt er en virkelig apetittvekker og passer godt i tapas, en snack eller som en liten forrett.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Kantarellterter med Jarlsberg®- og sellerikrem

    Kantarellterter med Jarlsberg®- og sellerikrem

    Denne forretten med sopp og sellerikrem starter den perfekte tre-retters middag. Med små terteskjell passer kantarelloppskriften også perfekt som fingermat til en aperitiff eller tapas.
    Denne forretten med sopp og sellerikrem starter den perfekte tre-retters middag. Med små terteskjell passer kantarelloppskriften også perfekt som fingermat til en aperitiff eller tapas.
    • Enkel
    • 45 min
  8. Norvegia a la Italia

    Norvegia a la Italia

    Kombinasjonen av tomat og mozzarella er velkjent i det italienske kjøkken. Her har vi laget en variant med vellagret Norvegia.
    Kombinasjonen av tomat og mozzarella er velkjent i det italienske kjøkken. Her har vi laget en variant med vellagret Norvegia.
    • Enkel
    • 10 min
  9. Brokkoli- og ostesuppe

    Brokkoli- og ostesuppe

    Deilig ostesuppe med spennende smak av blåmuggost og brokkoli.
    Deilig ostesuppe med spennende smak av blåmuggost og brokkoli.
    • Enkel
    • 25 min
  10. Ostetallerken med eplechutney

    Ostetallerken med eplechutney

    Alle elsker ost! Legg et lite utvalg forskjellig ost på tallerkener og server knekkebrød og hjemmelaget eplechutney til.
    Alle elsker ost! Legg et lite utvalg forskjellig ost på tallerkener og server knekkebrød og hjemmelaget eplechutney til.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Røsti med Jarlsberg

    Røsti med Jarlsberg®

    Røstipoteter kommer opprinnelig fra Sveits og passer veldig godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Men det kan også serveres som egen smårett, som her med spekeskinke, Jarlsberg® og ruccolasalat.
    Røstipoteter kommer opprinnelig fra Sveits og passer veldig godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Men det kan også serveres som egen smårett, som her med spekeskinke, Jarlsberg® og ruccolasalat.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Butterdeigspizza med fetaost

    Butterdeigsterte med fetaost

    Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.
    Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.
    • Enkel
    • 40 min