1. Camembertsuffle

    Camembertsufflé

    Sufflé er tradisjonelt en slags omelett laget med stivpiskede eggehviter. Her er en enklere oppskrift på suffle laget i porsjonsformer med nydelig Camembert og Jarlsberg®, hvor du slipper å skille eggeplommen fra eggehviten. Soufflé passer ypperlig å servere som en forrett, mellomrett eller en lun kveldsrett. Som tilbehør kan du servere for eksempel en frisk salat og nybakt brød.
    • Enkel
    • 40 min
  2. Brokkoli- og ostesuppe

    Brokkoli- og ostesuppe

    Deilig ostesuppe med spennende smak av blåmuggost og brokkoli.
    • Enkel
    • 25 min
  3. Røbetesalat med chevre-krem og glaserte valnøtter

    Rødbetesalat med chevre-krem

    Herlig liten salat med rødbet, chevre-krem og glaserte valnøtter. Passer godt som forrett når du har gjester, eller som en ekstra fin lunsjrett.
    • Enkel
    • 40 min
  4. Spinatsalat med ost, asparges og stekt parmaskinke

    Salat med spinat, parmaskinke og ostedressing

    En spinatsalat med sprøstekte skiver av parmaskinke, asparges og en herlig dressing med blåmuggost. Over strør du hjemmelagde hvitløkskrutonger.
    • Enkel
    • 25 min
  5. Sopp- og løksuppe

    Sopp- og løksuppe

    Denne suppen er rask og enkel å lage. Hvorfor ikke ta oppmålte ingredienser med ut i skogen og koke den på primusen?
    • Enkel
    • 15 min
  6. Minipizza med feta og tomat

    Minipizza med feta og tomat

    Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.
    • Enkel
    • 10 min
  7. Avokadosuppe

    Avokadosuppe

    Oppskrift på en sommerlig suppe av avokado, som kan nytes som en lunsj eller lett middag.
    • Enkel
    • 15 min
  8. Tortilla-rull med kikerter

    Tortilla-rull med kikerter

    Tortillalefser fylt med kikertmos passer fint som en lett middag, en lunsjrett, eller et friskt kjøttfritt tilskudd på buffetbordet.
    • Enkel
    • 40 min
  9. Pannekaker med kremost og røkelaks

    Pannekaker med kremost og røkelaks

    Disse pannekakene fylt med røkelaks og kremost blir festmat når de serveres i biter på fat. Enkel og supergod pannekakerøre.
    • Enkel
    • 40 min
  10. Ost- og tacofylte rundstykker

    Ost- og tacofylte rundstykker

    Runddstykker fylt med taco er en kul og morsom måte å server brødmat på. Disse store rundstykkene er fylt med tacokjøtt og smeltet ost. Perfekt til tapas, supper eller lunsj.
    • Enkel
    • 25 min
  11. Gartnersalat med rømmedressing

    Gartnersalat med rømmedressing

    Gartnersalaten, eller aspargessalat om du vil, er ypperlig som tilbehør til kjøtt- eller fiskeretter. Den passer også godt til en sommerbuffet.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Brioche med Chevre frå Haukeli

    Brioche med Chevre frå Haukeli

    Server denne lekre smørstekte briochen med Chèvre frå Haukeli og løkmarmelade til lunsj eller som en del av et festmåltid! Det er mesterkokk Tom Victor Gausdal som har utviklet denne oppskriften for TINE Inspirasjon.
    • Enkel
    • 30 min