Viser 2,600 oppskrifter
  1. SALMA-pizza

    SALMA-pizza

    Deilig italiensk steinovnsbakt pizza med tynne skiver SALMA, parmesan, avokado og pinjekjerner. Etter å ha smakt denne kommer du til å drømme om den i lange tider etterpå.
    • Middels
    • 30 min
  2. Terter med kylling og krempesto

    Terter med kylling og krempesto

    Med ferdig pizzadeig er disse tertene raske å lage. Pesto blandet med crème fraîche ligger i bunn med kylling, ost og grønnsaker som topping.
    • Enkel
    • 20 min
  3. Svinespyd med chilisaus og peanøtter

    Svinespyd med chilisaus og peanøtter

    På et hjørne i Hanoi står den samme unge damen hver dag med en liten kulegrill der hun tilbereder små spyd med svinekjøtt. Hun gir spydene et lett lag med spicy saus, før hun griller dem til perfeksjon.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Osteburger

    Osteburger

    En hamburger bør ha smeltet ost. Denne saftige cheeseburgeren er overraskende enkel å lage.
    • Enkel
    • 40 min
  5. Asparges og ostepaier

    Asparges - og ostepaier

    Oppskrift på små, søte paier som du kan servere som forrett, på et tapasbord eller med i piknikkurven. Asparges- og ostepaiene er godbiter som faller i smak hos de fleste. Lag deigen selv eller kjøp ferdig paibunn om du har lite tid. Av denne oppskriften får du 12 minipaier.
    • Enkel
    • 80 min
  6. Vegetarwok med quinoa

    Vegetarwok med quinoa

    En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.
    • Enkel
    • 25 min
  7. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  8. Fylte kyllingbryst med feta og bakt rødbetesalat

    Fylte kyllingbryst med feta og bakt rødbetesalat

    Saftige kyllingbryst med smaksrik fetaost, bakte rødbeter, linser og spinat setter i gang smaksløkene i denne spennende retten.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Sopplasagne

    Sopplasagne

    En oppskrift på lasagne med en aroma av skog og natur. Pasta, soppstuing og ost. Nydelig!
    • Enkel
    • 45 min
    • 30 min
  10. Sesambakt fiskefilet med sweet chili-raita

    Sesambakt fiskefilet med sweet chili-raita

    Oppskrift på lekker, god og rask fiskemiddag. Her har vi sesampanert en seifilet og serverer de hjemmelagde fiskepinnene med nykokt ris og sweet chili-raita. Raita er et indisk tilbehør laget av yoghurt eller syrnet melk.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Powerbolle fra bakeriet i Lom

    Powerboller fra Bakeriet i Lom

    Disse bollene kunne like gjerne hett turboller, men vi synes det var tøffere med powerboller. Enten kan du spise dem slik de er, eller dele dem i to med smør og brunost. Hvert år selges tusenvis av boller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 20 powerboller. God fornøyelse!
    • Enkel
    • 120 min
  12. Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Loff er loff. Er det egentlig det? Bakeriet i Lom har laget en loff som gjør seg ekstra godt hvis du skal ha selskap, eller bare vil ha et flott brød på bordet. Denne oppskriften viser deg trinn for trinn hvordan du lager en god fletteloff. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Ekte Smør. Av denne oppskriften får du 2 fletteloff.
    • Middels
    • 120 min