1. Aioli - grunnoppskrift

    Aioli - grunnoppskrift

    Aïoli er fast innslag på alle buffeter, til tapasmåltidet og sjømaten. Den blir aller best om du lager den selv.
    Aïoli er fast innslag på alle buffeter, til tapasmåltidet og sjømaten. Den blir aller best om du lager den selv.
    • Enkel
    • 20 min
  2. Jalapenosaus med avokado

    Jalapenosaus med avokado

    Avokado og jalapeños skaper en kremaktig saus som balanserer heten i chilien. Denne chilisausen er majones-aktig og perfekt til taco, sandwicher og wraps, som dipp til nachos, potetgull eller grønnsaker, eller til en litt frekk pasta. Denne oppskriften gir ca. 5 dl saus.
    Avokado og jalapeños skaper en kremaktig saus som balanserer heten i chilien. Denne chilisausen er majones-aktig og perfekt til taco, sandwicher og wraps, som dipp til nachos, potetgull eller grønnsaker, eller til en litt frekk pasta. Denne oppskriften gir ca. 5 dl saus.
    • Enkel
    • 25 min
  3. Søt chilisaus

    Søt chilisaus

    Her er oppskrift på hjemmelaget sweet chili som er enkel å lage. Sweet and spicy chilisaus passer til å glasere kylling når du skal grille, til fisk, eller som alternativ til ketchup. Du kan også bruke den som dipp. Denne oppskriften gir ca. 7 dl saus.
    Her er oppskrift på hjemmelaget sweet chili som er enkel å lage. Sweet and spicy chilisaus passer til å glasere kylling når du skal grille, til fisk, eller som alternativ til ketchup. Du kan også bruke den som dipp. Denne oppskriften gir ca. 7 dl saus.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Raita

    Raita

    Raita er klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på roe ned de kraftige smakene.
    Raita er klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på roe ned de kraftige smakene.
    • Enkel
    • 20 min