1. Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®

    Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®

    Glassnudler med grønnsaker og grønnkålpesto smaker fortreffelig, og er en lett lunsj eller middag til de dagene du verken trenger kjøtt eller store mengder mat.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Squashpai

    Squashpai

    Nydelig oppskrift på squashpai, en delikat pai med smak av squash, rosmarin og hvitløk. Paien kan serveres med tomatsalat eller annen god salat til. Lag deigen selv eller kjøp ferdig paibunn om du har lite tid. Oppskriften holder til ca 4-6 porsjoner.
    • Enkel
    • 80 min
  3. Tomatsuppe med VGTR boller

    VGTR boller i brød – Italian sub

    Denne varme vegetarbolle-sandwichen metter godt og passer like godt til lunsj som til middag.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Brokkolipai med blåmuggost og nøtter

    Brokkolipai med blåmuggost og nøtter

    Nydelig vegetarpai med smak av blåmuggost, nøtter og brokkoli. Perfekt å severe når du har venner på besøk. Har du lite tid, bruk gjerne en ferdiglaget paibunn, eller lag paien fra bunnen om du ønsker det. Godt smaker det uansett!
    • Enkel
    • 75 min
  5. Pai med squash og Cottage Cheese

    Pai med squash og cottage cheese

    Lekrere blir det ikke! Og i tillegg er denne paien helt uten kjøtt. Med spinat, cottage cheese og fargerik squash er dette perfekt vegetar-pai for den som ønsker kjøttfri middag.
    • Enkel
    • 60 min
    • 35 min
  6. Power bowl med bønner og cottage cheese

    Power bowl med bønner og cottage cheese

    En rett som virkelig metter og gir deg påfyll av både protein og andre sunne næringsstoffer. Toppet med egg, avokado, rødløk og cottage cheese blir denne bønnestuingen også en fest for øynene.
    • Enkel
    • 20 min
  7. Blings med grillede grønnsaker

    Blings med grillede grønnsaker

    Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.
    • Enkel
    • 15 min
  8. Eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing

    Eple- og fikensalat

    Lett og frisk eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing. Godt til lunsj, men også som en lettere vegetarmiddag.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

    Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

    Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta, løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang. Du kan også bruke ferdige pitabrød, lefser eller stekte pizzabunner.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Ratatouillegrateng

    Ratatouillegrateng

    Denne franskinspirerte grønnsaksformen kan du utmerket godt servere som en vegetarisk middagsrett.
    • Enkel
    • 60 min
    • 50 min
  11. Melonsalat med fetaost og bringebærdressing

    Melonsalat med fetaost og bringebærdressing

    Frisk og fargerik salat som passer perfekt med kjøtt eller alene som kos.
    • Enkel
    • 30 min
  12. Omelettrull med grønnsaker

    Omelettrull med grønnsaker

    En saftig omelettrull er laget på et blunk. Fylt med stekte grønnsaker og spinat er dette en rett som de fleste liker.
    • Enkel
    • 15 min