Viser 2,994 oppskrifter
  1. Sprø ostekjeks med deilig ost

    Sprø ostekjeks til jul

    Lag sprø ostekjeks til juleselskapet eller til en venn i gave. Legg gjerne med litt god ost og godt syltetøy.
    • Enkel
    • 90 min
    • 10 min
  2. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  3. Fylte kyllingbryst med feta og bakt rødbetesalat

    Fylte kyllingbryst med feta og bakt rødbetesalat

    Saftige kyllingbryst med smaksrik fetaost, bakte rødbeter, linser og spinat setter i gang smaksløkene i denne spennende retten.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Grove tortillalefser med gravlaks og sennepspoteter

    Grove tortillalefser med gravlaks og sennepspoteter

    Lag gjerne tortillalefsene selv. Disse grove variantene som vi har fylt med gravlaks og sennepspoteter gjort deg god og mett!
    • Enkel
    • 50 min
  5. Epleruter i langpanne

    Epleruter i langpanne

    Eplekake som bakes av gjærdeig. Eplekaken blir riktig god og mettende. Langpannen holder til ca. 20 biter eplekake.
    • Enkel
    • 120 min
    • 18 min
  6. Eplekake med pinjekjerner

    Eplekake med pinjer

    En myk og saftig eplekake med marsipan som smaker godt til kaffen eller som dessert.
    • Enkel
    • 30 min
    • 35 min
  7. Mandelkake med rabarbra

    Mandelkake med rabarbra

    Smakfull mandelkake med rabarbra laget med kransekakemasse.
    • Enkel
    • 50 min
  8. Rød ostekule

    Rød ostekule

    Dessert, snacks eller dip? Det spiller ingen rolle, for cheese balls er godt! Husk at ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost chili (bhut jolokia) er veldig sterk, men med mango og ananas får den sødme og balanse. Hjemmelaget hot sauce passer særlig godt til surf & turf, tex mex, taco og pizza. Oppskriften gir ca. 1 liter saus.
    • Enkel
    • 45 min
  10. Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravlaksoppskrift med SALMA servert med en spennende sennepssaus som blir ekstra frisk og lett med Kesam®. Husk at fisken skal stå i kjøleskap 2-4 døgn før den skal serveres.
    • Enkel
    • 25 min
  11. Brødblings med godt følge

    Brødblings med godt følge

    Cottage cheese smaker godt på brødskiva, spesielt i kombinasjon med frisk frukt og bær eller grønnsaker. Her får du tips til pålegg som smaker godt og samtidig er sunt.
    • Enkel
    • 5 min
  12. Trippel-dip

    Trippel-dipp

    Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.
    • Enkel
    • 5 min