1. Pavlova med glaserte nøtter

    Pavlova med honningglaserte nøtter

    Pavlova kan toppes med masse spennende godsaker. Prøv denne varianten med knasende honningglaserte nøtter.
    • Middels
    • 80 min
  2. Pavlova med lakris

    Pavlova med lakris

    En pavlova for lakriselskere med søt og syrlig bjørnebærsirup og fløyelsmyk vaniljekrem.
    • Middels
    • 90 min
    • 70 min
  3. Pavlova i langpanne med frukt og bær

    Pavlova i langpanne med frukt og bær

    Dette er en enkel festkake å servere til mange. Pavlova-bunnen kan du lage i forveien, og så er det bare å lesse på med deilig vaniljekrem, stivpisket lime-krem, frukt og bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 70 min
  4. Pavlova festkake

    Pavlova

    Himmelsk god festkake med marengsbunn, vaniljekremfyll og ferske bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 75 min
  5. Pavlova med sjokoladekrem

    Pavlova med sjokoladekrem

    Sprø marengsbunn, sjokoladekrem og friske bringebær. Kaken er ikke vanskelig å lage, og gjestene vil gå hjem fornøyde. 
    • Enkel
    • 100 min
    • 60 min
  6. Smash-pavlova

    Smash-pavlova

    Søtt og salt er en klassisk kombinasjon – det skal godt gjøres å spise bare en Smash! Sammen med herlig karamellsaus, friske blåbær og myk vaniljekrem har du en fulltreffer på festen, for barn i alle aldre.
    • Middels
    • 90 min
    • 65 min
  7. Pavlova med nøtter

    Pavlova med nøtter

    Pavlova i lag med deilig krem og sjokolade- og nøttepynt blir fort midtpunktet på festbordet. Her er det nøtter foldet inn i marengsbunnen som gjør den både knasende og myk på en gang.
    • Middels
    • 90 min
    • 50 min
  8. Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Du må ikke knuse marengsbunnen for å servere den med deilig, bakt bringebærsaus, myk vaniljekrem og friske bær; men det gjør den litt annerledes og dessuten enklere å forsyne seg fra. Det kan også være redningen om pavlovaen ikke blir helt vellykket!
    • Enkel
    • 90 min
    • 65 min
  9. Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Marengsbunn kan lages flere dager i forveien. Oppbevar bunnen i en stor lufttett boks i romtemperatur. Men vent med kesamfyllet til rett før servering. Pavlova er en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid.
    • Enkel
    • 110 min
  10. Pavlova med mango og pasjonsfrukt

    Pavlova med mango og pasjonsfrukt

    Oppskrift på hjemmelaget pavlova toppet med herlig mango og pasjonsfrukt. 
    • Middels
    • 90 min
    • 60 min
  11. Pavlova-kopper med vaniljekrem og fruktsalsa

    Pavlova-kopper med vaniljekrem og fruktsalsa

    Kopper/kurver/beger!? Porsjonspavlova i begerform kan fylles med all verdens herligheter. Prøv vaniljekrem og fruktsalsa av eple og røde bær for friskhet og festfølelse.
    • Middels
    • 90 min
    • 40 min
  12. Pavlova med is og bær

    Pavlova med is og bær

    Til varme dager (eller bare om du liker iskrem) er denne pavolovatoppingen med jordbæris, ferske bær og masse sjokoladesaus en garantert suksess.
    • Middels
    • 90 min
    • 65 min