1. Toves OL -kake Red-Velvet-Chili-Chocolate-Cake

    Norsk vinterdrøm

    Tove Holter vant TINEs OL-kakekonkurranse med sin Norsk vinterdrøm. En drøm av en kake, med sjokolade, chili og en hint av vertsnasjonen Russland i rødbetene.
    • Utfordrende
    • 180 min
  2. No bake-pai med peppermyntekrem

    No bake-pai med peppermyntekrem

    Visp sammen en rask dessert ved overraskende besøk. Den både smaker og ser ut som om alle dine juleønsker blir innfridd.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.
    • Enkel
    • 50 min
  4. Knasende kruskakake

    Knasende kruskakake

    Her er oppskrift på en glutenfri bløtkake helt uten mel. Kruskakake er deilig å tygge på og smaker supergodt med vaniljekesam og de friske bærene. Fin å servere til 17. mai, bursdager eller andre festlige anledninger.
    • Enkel
    • 75 min
  5. Lettere pavlova med bær

    Pavlova med mindre sukker

    Med denne oppskriften på en pavlova-kake med redusert sukkermengde er det lett å kose seg. Toppet med friske bær er kaken også en fest for øyet.
    • Middels
    • 90 min
    • 70 min
  6. Sjokoladebløtkake

    Sjokoladebløtkake

    Sjokoladebløtkake med vaniljefyll og kokos er en kake for sjokoladeelskere. Denne oppskriften kommer du til å elske!
    • Middels
    • 90 min
    • 40 min
  7. Pavlova-bowl

    Pavlova-bowl

    Bring pavlovaen til nye høyder ved å forme den til en rund bolle og fylle den med pisket krem, bjørnebær, fiken og solbærsyltetøy.
    • Middels
    • 100 min
    • 90 min
  8. Gullrush

    Gullrush

    Oppskrift på bløtkake som sikrer seieren både i Sotsji og hjemme. Oppskriften er innsendt av Tove Holter, og ble valgt ut som en av finalistene i kakekonkurransen til vinter-OL i Sotsji. Fersken, bær og stivpisket krem gjør denne kaken til en fest.
    • Middels
    • 90 min
  9. Minibløtkaker

    Minibløtkaker

    Bløtkake hører til alle de store festdagene. Som variasjon til den tradisjonelle bløtkaken, kan du prøve denne oppskriften på minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og vil friske opp ethvert kakebord.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Fargerik pavlova i lag

    Fargerik pavlova i lag

    Denne pavlovakaken er en fest! Med marengs-lag i forskjellige farger, er det enkelt å lage en morsom kake fylt med krem og bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 80 min
  11. Festpyntet gelekake med krem

    Gelékake med krem

    Frisk og fargerik gelekake med bær og vaniljekrem.
    • Middels
    • 90 min
  12. Pavlova med mango og pasjonsfrukt

    Pavlova med mango og pasjonsfrukt

    Oppskrift på hjemmelaget pavlova toppet med herlig mango og pasjonsfrukt. 
    • Middels
    • 90 min
    • 60 min