1. Karrisild med nøtter

    Karrisild med nøtter

    Her får du en god oppskrift på karrisild med nøtter, som også kan lages til koldtbordet eller gis bort som vertinnegave året rundt.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Nøttesild

    Nøttesild

    Nøttesild er en særdeles smakfull variant med ananas, som alle sildeelskere bør prøve.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Sennepsild

    Sennepssild

    Sennepssild passer perfekt på koldtbordet. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Mange knytter sild til jul, men det er ingenting i veien for å invitere til sildelag også resten av året.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Glasert juleskinke

    Glasert juleskinke

    Glasert juleskinke kommer fra naboen i øst, men er like god i Norge. Du kan kjøpe juleskinken rå eller ferdig kokt og servere den varm eller kald.
    • Enkel
    • 135 min
  5. Ulike slag sild med grovt brød

    Sildesalat med rømme og lime

    Spennende sildesalat med hvitløk og lime. En utradisjonell og nydelig vri på tradisjonell julesild.
    • Enkel
    • 20 min
  6. Deilig tomatsild

    Klassisk tomatsild

    God sild med smak av purre, tomatpuré og løk. Denne tomatsilden er en garantert suksess på julens koldtbord.
    • Enkel
    • 45 min
  7. Mormors fruktige julesild

    Mormors fruktige julesild

    Smakfull oppskrift på sild med frukt som fersken, banan og epler. En utradisjonell og syrlig vri til koldbordet eller en lang julefrokost.
    • Enkel
    • 15 min
  8. Einebærsild med portvin

    Einebærsild med portvin

    Einebærsild med portvin er en spennende sild du kan lage til jul og ellers i året til koldtbord. Husk at den må trekke i minst 5 timer når den er ferdig.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Julesild med sennep

    Julesild med sennep

    Hjemmelaget sild på glass smaker fortreffelig. I tillegg er det enkelt å lage. Sennepssilden bør stå i minst 24 timer før den serveres.
    • Enkel
    • 15 min
  10. Sherrysild

    Sherrysild med rødløk

    Sild med mye smak av sherry og dill. Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.
    • Enkel
    • 15 min
  11. Eggesalat

    Eggesalat

    Eggesalat er supert som en liten rett til julefrokosten, koldtbordet eller som garnityr til spekemat eller på brødskiva med røkelaks.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Karrisild

    Karrisild

    Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak. Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn.
    • Enkel
    • 15 min