1. Helstekt kalkun med waldorfsalat

    Helstekt kalkun med Waldorfsalat

    Kalkun hører nyttårsaften til, men den blir jo ofte tørr. Her er trikset som for alltid vil sørge for at du ikke trenger å steke brystet tørt før beina er ferdige.
    Kalkun hører nyttårsaften til, men den blir jo ofte tørr. Her er trikset som for alltid vil sørge for at du ikke trenger å steke brystet tørt før beina er ferdige.
    • Middels
    • 150 min
  2. Juletorsk med sandefjordsmør

    Torsk med Sandefjordsmør

    Torsk med sandefjordsmør er en tradisjonsrett i jula. Samtidig kan den også nytes året rundt.
    Torsk med sandefjordsmør er en tradisjonsrett i jula. Samtidig kan den også nytes året rundt.
    • Enkel
    • 40 min
  3. Kalkun med eplesaus og selleripuré

    Kalkun med eplesaus og selleripuré

    Helstekt kalkun er skikkelig festmat som ofte serveres på nyttårsaften eller til julemiddag.
    Helstekt kalkun er skikkelig festmat som ofte serveres på nyttårsaften eller til julemiddag.
    • Middels
    • 180 min
  4. Ryper med mormors saus

    Ryper med mormors saus

    Som tradisjonell julemiddag, til høstselskap med venner, eller kanskje er det rypejegeren selv som steller i stand til festmåltid?
    Som tradisjonell julemiddag, til høstselskap med venner, eller kanskje er det rypejegeren selv som steller i stand til festmåltid?
    • Middels
    • 60 min
  5. Torsk i bacon med ertepure

    Torsk i bacon med ertepure

    Lekre biter av torsk rullet i bacon og servert med gode norske poeter og ertepurè er juletradisjon for mange. Passer godt til jul, men også resten av året.
    Lekre biter av torsk rullet i bacon og servert med gode norske poeter og ertepurè er juletradisjon for mange. Passer godt til jul, men også resten av året.
    • Enkel
    • 40 min
  6. Glasert skinkestek

    Glasert skinkestek

    Skinkestek som er glasert med honning og sennep, servert med en syrlig og søt stekesjy hører julen til. Lag gjerne en stor porsjon - da har du nydelig pålegg til julens mange frokoster.
    Skinkestek som er glasert med honning og sennep, servert med en syrlig og søt stekesjy hører julen til. Lag gjerne en stor porsjon - da har du nydelig pålegg til julens mange frokoster.
    • Enkel
    • 150 min
  7. Ribbe med ananas, chili og salvie

    Ribbe med ananas, chili og salvie

    Du kan spise ribbe hele året når den er laget på dette viset. Kjøttet blir ekstra spennende med litt sødme fra ananas og hete fra chili. Servert med lettsyltet rødkål og friske grønnsaker. Husk å sette av 2-3 dager til marinering.
    Du kan spise ribbe hele året når den er laget på dette viset. Kjøttet blir ekstra spennende med litt sødme fra ananas og hete fra chili. Servert med lettsyltet rødkål og friske grønnsaker. Husk å sette av 2-3 dager til marinering.
    • Enkel
    • 180 min
  8. Ribbeburger med lettsyltet rødkål

    Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing

    De fleste har juleribbe minst en gang i løpet av sesongen, og får gjerne en del til overs. Disse kan brukes til deilig restemat, som denne burgeren.
    De fleste har juleribbe minst en gang i løpet av sesongen, og får gjerne en del til overs. Disse kan brukes til deilig restemat, som denne burgeren.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Medisterkaker

    Medisterkaker

    Oppskrift på hjemmelagde medisterkaker med brun saus og annet godt tilbehør. Medisterkaker hører for mange julen til, men det smaker like godt som middag på en mørk høstkveld. 
    Oppskrift på hjemmelagde medisterkaker med brun saus og annet godt tilbehør. Medisterkaker hører for mange julen til, men det smaker like godt som middag på en mørk høstkveld. 
    • Enkel
    • 40 min
  10. Kokt kveite med hollandaisesaus

    Kokt kveite med hollandaisesaus

    Kveite er festfisk som smaker godt med hjemmelaget hollandaisesaus, poteter og små selskapserter.
    Kveite er festfisk som smaker godt med hjemmelaget hollandaisesaus, poteter og små selskapserter.
    • Middels
    • 30 min
  11. Reinsdyrstek

    Reinsdyrstek

    I Norge er vi heldige som har tilgang til ekslusivt reinsdyrskjøtt. Et fantastisk alternativ til ribbe eller pinnekjøtt på julaften eller når kun det beste er godt nok i menyen på nyttårsaften. Når den er perfekt stekt og servert med kremet viltsaus og smørstekte pærer, vil dette være middagen gjestene dine prater om i lang tid framover.
    I Norge er vi heldige som har tilgang til ekslusivt reinsdyrskjøtt. Et fantastisk alternativ til ribbe eller pinnekjøtt på julaften eller når kun det beste er godt nok i menyen på nyttårsaften. Når den er perfekt stekt og servert med kremet viltsaus og smørstekte pærer, vil dette være middagen gjestene dine prater om i lang tid framover.
    • Middels
    • 90 min
  12. Lettsaltet lammelår

    Lettsaltet lammelår

    For mange er julefrokosten høydepunktet i julen. Her har du en oppskrift på lettsaltet lammelår med deilig salt- og røksmak.
    For mange er julefrokosten høydepunktet i julen. Her har du en oppskrift på lettsaltet lammelår med deilig salt- og røksmak.
    • Enkel
    • 180 min