1. Karrisild med nøtter

    Karrisild med nøtter

    Her får du en god oppskrift på karrisild med nøtter, som også kan lages til koldtbordet eller gis bort som vertinnegave året rundt.
    Her får du en god oppskrift på karrisild med nøtter, som også kan lages til koldtbordet eller gis bort som vertinnegave året rundt.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Nøttesild

    Nøttesild

    Nøttesild er en særdeles smakfull variant med ananas, som alle sildeelskere bør prøve.
    Nøttesild er en særdeles smakfull variant med ananas, som alle sildeelskere bør prøve.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Juletorsk med sandefjordsmør

    Torsk med Sandefjordsmør

    Torsk med sandefjordsmør er en tradisjonsrett i jula. Samtidig kan den også nytes året rundt.
    Torsk med sandefjordsmør er en tradisjonsrett i jula. Samtidig kan den også nytes året rundt.
    • Enkel
    • 40 min
  4. Sildesalat

    Sildesalat

    Sild hører julen til, og her får du oppskrift på en velsmakende sildesalat. For mange er den favoritten på koldtbordet.
    Sild hører julen til, og her får du oppskrift på en velsmakende sildesalat. For mange er den favoritten på koldtbordet.
    • Enkel
    • 40 min
  5. Sherrysild

    Sherrysild

    Deilig sild med smak av frisk dill og sherry. Den smaker godt på pumpernickel eller annet brød. Må stå i minst 1 døgn å trekke før servering.
    Deilig sild med smak av frisk dill og sherry. Den smaker godt på pumpernickel eller annet brød. Må stå i minst 1 døgn å trekke før servering.
    • Enkel
    • 15 min
  6. Karrisild

    Karrisild

    Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak. Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn.
    Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak. Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Torsk i bacon med ertepure

    Torsk i bacon med ertepure

    Lekre biter av torsk rullet i bacon og servert med gode norske poeter og ertepurè er juletradisjon for mange. Passer godt til jul, men også resten av året.
    Lekre biter av torsk rullet i bacon og servert med gode norske poeter og ertepurè er juletradisjon for mange. Passer godt til jul, men også resten av året.
    • Enkel
    • 40 min
  8. Fristende sildefat

    Fristende sildefat

    "Sild à la russe", med rødbeter, egg og løk. Perfekt på late sommerkvelder eller lange julefrokoster.
    "Sild à la russe", med rødbeter, egg og løk. Perfekt på late sommerkvelder eller lange julefrokoster.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravlaksoppskrift med SALMA servert med en spennende sennepssaus som blir ekstra frisk og lett med Kesam®. Husk at fisken skal stå i kjøleskap 2-4 døgn før den skal serveres.
    Gravlaksoppskrift med SALMA servert med en spennende sennepssaus som blir ekstra frisk og lett med Kesam®. Husk at fisken skal stå i kjøleskap 2-4 døgn før den skal serveres.
    • Enkel
    • 25 min
  10. Karrisild med epler

    Karrisild med epler

    Denne smakfulle karrisilden med epler er en spennende variant du absolutt bør prøve.
    Denne smakfulle karrisilden med epler er en spennende variant du absolutt bør prøve.
    • Enkel
    • 15 min
  11. Enkel rømmesild

    Enkel rømmesild

    Rømmesild er et av de tradisjonelle sildeglassene. Her finner du den friskeste oppskriften på hjemmelaget rømmesild med eple og stangselleri.
    Rømmesild er et av de tradisjonelle sildeglassene. Her finner du den friskeste oppskriften på hjemmelaget rømmesild med eple og stangselleri.
    • Enkel
    • 10 min
  12. Stekt kveite med hollandaisesaus

    Stekt kveite med hollandaisesaus

    Kveite er en delikatesse og en riktig festfisk, for eksempel perfekt som julemiddag. Kjøttet er hvitt og fast og egner seg både til koking og steking. Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og rosépepper.
    Kveite er en delikatesse og en riktig festfisk, for eksempel perfekt som julemiddag. Kjøttet er hvitt og fast og egner seg både til koking og steking. Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og rosépepper.
    • Middels
    • 20 min