1. Øl-braisert lammeskank

    Øl-braisert lammeskank

    Lammekjøtt er noe av det beste vi har i Norge, og det finnes få ting som er bedre enn langtidskokte lammeskanker. Sammen med rotmos av poteter og sellerirot er dette perfekt søndagsmiddag!
    Lammekjøtt er noe av det beste vi har i Norge, og det finnes få ting som er bedre enn langtidskokte lammeskanker. Sammen med rotmos av poteter og sellerirot er dette perfekt søndagsmiddag!
    • Enkel
    • 200 min
  2. Reinsdyrstek med smørdampede rotgrønnsaker

    Reinsdyrstek med smørdampede rotgrønnsaker

    Reinsdyrstek er en klassisk reinsdyrrett som er enkel å lage og lett å servere til mange. Med smørdampede grønnsaker og sellerirotmos vil du garantert imponere gjestene.
    Reinsdyrstek er en klassisk reinsdyrrett som er enkel å lage og lett å servere til mange. Med smørdampede grønnsaker og sellerirotmos vil du garantert imponere gjestene.
    • Enkel
    • 150 min
  3. Marokkansk lammegryte

    Marokkansk lammegryte

    Lam i gryte med eksotiske smaker fra Marokko er en hit på menyen. Potetmos er perfekt tilbehør til denne retten.
    Lam i gryte med eksotiske smaker fra Marokko er en hit på menyen. Potetmos er perfekt tilbehør til denne retten.
    • Enkel
    • 90 min
  4. Elggryte

    Elggryte

    Denne deilige, klassiske høstgryta er en perfekt måte å bruke opp rester av elgkjøtt på. Med bacon, gode krydder og fløte, får du den perfekte smaken!
    Denne deilige, klassiske høstgryta er en perfekt måte å bruke opp rester av elgkjøtt på. Med bacon, gode krydder og fløte, får du den perfekte smaken!
    • Enkel
    • 90 min
  5. Urtepanert lammecarré med rotmos

    Urtepanert lammecarré med rotmos

    Lammekarré er både lekkert og godt å servere. Det saftige kjøttet paneres med aromatiske urter, nøtter og hvitløk og serveres med rotmos og grønne bønner
    Lammekarré er både lekkert og godt å servere. Det saftige kjøttet paneres med aromatiske urter, nøtter og hvitløk og serveres med rotmos og grønne bønner
    • Enkel
    • 40 min
  6. Lam kofta masala

    Lam kofta masala

    Hjemmelagde lammekjøttboller, eller lamb koftas om du vil, i en mildt krydret saus omfavner alt vi tenker på som pakistansk og indisk mat. Server denne eksotiske middagen med kokt ris og yoghurt.
    Hjemmelagde lammekjøttboller, eller lamb koftas om du vil, i en mildt krydret saus omfavner alt vi tenker på som pakistansk og indisk mat. Server denne eksotiske middagen med kokt ris og yoghurt.
    • Enkel
    • 60 min
  7. Langtidsstekt elgstek med bringebærsaus

    Langtidsstekt elgstek med bringebærsaus

    En saftig elgstek er alltid en suksess. Her serveres den med en spennende bringebærsaus til, som passer perfekt til viltkjøtt.
    En saftig elgstek er alltid en suksess. Her serveres den med en spennende bringebærsaus til, som passer perfekt til viltkjøtt.
    • Enkel
    • 150 min
  8. Marokkansk lammegryte med korianderyoghurt

    Marokkansk lammegryte med korianderyoghurt

    En smaksrik gryte med lammekjøtt og marokkanske krydderier som spisskummen, kanel og koriander. Perfekt mat å lage til mange eller fordele på flere middager utover uken.
    En smaksrik gryte med lammekjøtt og marokkanske krydderier som spisskummen, kanel og koriander. Perfekt mat å lage til mange eller fordele på flere middager utover uken.
    • Enkel
    • 120 min
  9. Viltgryte

    Viltgryte

    Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.
    Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Lammefrikasse

    Lammefrikasse

    Husmannskost på sitt beste. Herlig lammekjøtt kokt sammen med rotgrønnsaker og servert med fyldig og lys saus.
    Husmannskost på sitt beste. Herlig lammekjøtt kokt sammen med rotgrønnsaker og servert med fyldig og lys saus.
    • Enkel
    • 120 min
  11. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  12. Elgburger med smørstekt kantarell

    Elgburger med smørstekt kantarell

    En skikkelig saftig hamburger med tyttebærrømme er smak av høst. Tyttebær setter en spiss på rømmen og sprøstekt kantarell er jo helt himmelsk.
    En skikkelig saftig hamburger med tyttebærrømme er smak av høst. Tyttebær setter en spiss på rømmen og sprøstekt kantarell er jo helt himmelsk.
    • Enkel
    • 45 min