Viser 2,984 oppskrifter
  1. Mettes beste eplekake

    Mettes beste eplekake

    Her er oppskrift på en av våre kjære medarbeideres nydelige eplekake fylt med rosiner og vaniljekrem.
    • Middels
    • 70 min
    • 30 min
  2. Myk krydderkake med bringebær

    Myk krydderkake med tyttebær

    Lettbakt kake som passer godt til jul. Tyttebærene gir god smak sammen med krydderet. Kaken er saftig, og holder seg lenge.
    • Enkel
    • 80 min
    • 60 min
  3. Svinespyd med chilisaus og peanøtter

    Svinespyd med chilisaus og peanøtter

    På et hjørne i Hanoi står den samme unge damen hver dag med en liten kulegrill der hun tilbereder små spyd med svinekjøtt. Hun gir spydene et lett lag med spicy saus, før hun griller dem til perfeksjon.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Hjemmelagde steinbitkaker med hvitløk

    Hjemmelagde steinbitkaker med hvitløk

    På dager når hverken tiden eller fantasien strekker til, er det godt å følge en lettvint og smakfull oppskrift. Her lager vi steinbitkakene selv - og du vil snart merke hvor overraskende enkelt det er. Men det er selvsagt lov å ty til ferdiglagde fra butikken hvis du heller ønsker det. Server steinbitkaker med kokte poteter og smeltet smør, eller med en god salat ved siden av slik vi gjør her.
    • Enkel
    • 35 min
  5. Morsomme bolledeigfigurer

    Morsomme bolledeigfigurer

    Boller trenger ikke bare se ut som boller pleier. Vi utfordrer deg med denne oppskriften å lage morsomme figurer basert på denne deilige og saftige bolledeigen. Slipp fantasien løs.
    • Enkel
    • 90 min
  6. Sprø ostekjeks med deilig ost

    Sprø ostekjeks til jul

    Lag sprø ostekjeks til juleselskapet eller til en venn i gave. Legg gjerne med litt god ost og godt syltetøy.
    • Enkel
    • 90 min
    • 10 min
  7. Asparges og ostepaier

    Asparges - og ostepaier

    Oppskrift på små, søte paier som du kan servere som forrett, på et tapasbord eller med i piknikkurven. Asparges- og ostepaiene er godbiter som faller i smak hos de fleste. Lag deigen selv eller kjøp ferdig paibunn om du har lite tid. Av denne oppskriften får du 12 minipaier.
    • Enkel
    • 80 min
  8. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  9. Fylte kyllingbryst med feta og bakt rødbetesalat

    Fylte kyllingbryst med feta og bakt rødbetesalat

    Saftige kyllingbryst med smaksrik fetaost, bakte rødbeter, linser og spinat setter i gang smaksløkene i denne spennende retten.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Sesambakt fiskefilet med sweet chili-raita

    Sesambakt fiskefilet med sweet chili-raita

    Oppskrift på lekker, god og rask fiskemiddag. Her har vi sesampanert en seifilet og serverer de hjemmelagde fiskepinnene med nykokt ris og sweet chili-raita. Raita er et indisk tilbehør laget av yoghurt eller syrnet melk.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Loff er loff. Er det egentlig det? Bakeriet i Lom har laget en loff som gjør seg ekstra godt hvis du skal ha selskap, eller bare vil ha et flott brød på bordet. Denne oppskriften viser deg trinn for trinn hvordan du lager en god fletteloff. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Ekte Smør. Av denne oppskriften får du 2 fletteloff.
    • Middels
    • 120 min
  12. Triple Decker Sandwich

    Triple Decker Sandwich

    Hvorfor bygge ostesmørbrød utover når man kan bygge i høyden? Med en Triple Decker Sandwich kan man lage et lite måltid mellom tre lag brød, og fort går det også!
    • Enkel
    • 15 min