1. Klassisk ostesmørbrød

    Klassisk ostesmørbrød

    Her får du et realt ostesmørbrød på fransk vis. Skinke, tomat, løk og sennep gir gode og kraftige smaker, og med avokado i tillegg er dette enkel, rask og mettende hverdagsmiddag.
    Her får du et realt ostesmørbrød på fransk vis. Skinke, tomat, løk og sennep gir gode og kraftige smaker, og med avokado i tillegg er dette enkel, rask og mettende hverdagsmiddag.
    • Enkel
    • 15 min
  2. Grovbrød med Balsfjordost og multesyltetøy

    Grovbrød med Balsfjordost og multesyltetøy

    En mild hvitost av geitemelk, utviklet og laget i Balsfjord, ved Lyngsalpene i Troms. Perfekt på frokostbordet med et saftig hjemmelaget grovbrød og multer.
    En mild hvitost av geitemelk, utviklet og laget i Balsfjord, ved Lyngsalpene i Troms. Perfekt på frokostbordet med et saftig hjemmelaget grovbrød og multer.
    • Middels
    • 60 min
  3. Speileggomelett med chevre

    Speileggomelett med chevre

    Dette er en rask måte å lage omelett på, ettersom eggene knekkes rett i panna. Med chevre, bacon og sopp i omeletten, og grovbrød til, blir dette en god og mettende middag.
    Dette er en rask måte å lage omelett på, ettersom eggene knekkes rett i panna. Med chevre, bacon og sopp i omeletten, og grovbrød til, blir dette en god og mettende middag.
    • Enkel
    • 15 min
  4. Ostesmørbrød i vaffeljern

    Ostesmørbrød i vaffeljern

    Jo da, vaffeljernet kan brukes til mer enn å steke vafler i. Prøv dette deilige smørbrødet med sennep og franske urter.
    Jo da, vaffeljernet kan brukes til mer enn å steke vafler i. Prøv dette deilige smørbrødet med sennep og franske urter.
    • Enkel
    • 15 min
  5. Toast med crème fraîche og laks

    Toast med crème fraîche og laks

    En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.
    En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.
    • Enkel
    • 15 min