1. Aprilboller med kesam

    Aprilboller med kesam

    En ekstra god bolledeig som du kan forme som du vil. Her er de fylt med vaniljekesam og bær, men man kan selvfølgelig fylle bollene med det man måtte ønske. Denne oppskriften gir 16 boller.
    • Enkel
    • 120 min
  2. Julekrans tangzhong style

    Julekrans tangzhong style

    Tangzhong er en japansk bakemetode som gir veldig luftig og saftig bakst. Denne metoden er perfekt til å lage en klippekrans fylt med deilig tranebær og toppet med hvit sjokolade til jul. 
    • Enkel
    • 180 min
    • 25 min
  3. Glutenfrie lussekatter

    Glutenfrie lussekatter

    Dette er en glutenfri oppskrift på lussekatter som alle vil like. Ta med baksten i barnehagen eller på skolen. Lussekatter hører med til Luciadagen 13. desember.
    • Enkel
    • 90 min
  4. Brunostmuffins

    Brunostmuffins

    Ekstra gode og saftige muffins med brunost. Av denne oppskriften får du ca. 18 små eller 8 store brunostmuffins.
    • Enkel
    • 25 min
    • 15 min
  5. Appelsin- og vaniljeboller i langpanne

    Appelsin- og vaniljeboller

    Lag disse bollesnurrene med appelsin og vanilje i en langpanne. Da blir de ekstra saftige!
    • Enkel
    • 180 min
    • 20 min
  6. Minisnurrer

    Minisnurrer med kokos

    Bak noen fristende snurrer med kokosfyll. De egner seg godt for frysing og tiner fort. Smør med melisglasur og dryss på kokos rett før servering.
    • Enkel
    • 70 min
  7. Kremmerhus med bær og kesam

    Kremmerhus med bær og kesam

    Kremmerhus, eller cones, er en morsom måte å servere boller eller rundstykker på. Disse fylles med bær og limekesam
    • Middels
    • 120 min
  8. Sjokolade- og peanøttmuffins

    Sjokolade- og peanøttmuffins

    Glad i kombinasjonen av søtt og salt? Da anbefaler vi deg å prøve denne oppskriften på sjokolade- og peanøttmuffins. De er enkle å lage, og passer godt både til liten og stor. Men pass deg, de er farlig gode...
    • Enkel
    • 40 min
  9. Myke vaniljehorn

    Myke vaniljehorn

    Fyll huset med lukten av nybakte vaniljehorn. Dette er fristelser det skal vanskelig la seg gjøre å motstå. Her er oppskriften på 24 små, nette horn som fylles med deilige vaniljesmør.
    • Enkel
    • 180 min
  10. Horn med eple- og nøttefyll

    Horn med eple- og nøttefyll

    Horn er dekorative, og smaker herlig. Denne oppskriften på 20 horn fylles med deilig eple- og nøttefyll. Det er lettere å lage horn enn du skulle tro, og de smaker helt fantastisk.
    • Enkel
    • 90 min
  11. Oreo-cupcakes

    Oreo-cupcakes

    Dette er de perfekte små kakene for deg som elsker Oreo-kjeks! Mørk sjokoladekake med kremet glasur, og inne i bunnen skjuler det seg til og med en knasende kjeks.
    • Enkel
    • 50 min
    • 16 min
  12. Skolebrød fra Bakeriet i Lom

    Skoleboller fra Bakeriet i Lom

    Kongen av boller må jo være skoleboller (skolebrød)! Fylt av herlig vaniljekrem og med en søt krans av melis dyppet i kokos er det ikke rart at disse bollene er så populære. Hvert år selges tusenvis skoleboller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. God fornøyelse!
    • Enkel
    • 120 min