Viser 139 oppskrifter
  1. Dumplings med sopp

    Gyoza med sopp

    Asiatiske dumplings med et deilig sopp-fyll og sprø stekeskorpe, er et perfekt vegetarisk alternativ når du serverer dim sum. Disse lager du enkelt i panna hjemme.
    • Middels
    • 50 min
  2. Pai med purre og sjampinjong

    Pai med purre og sjampinjong

    Oppskrift på hjemmelaget pai hvor vi har byttet ut en del av smøret med TINE Kesam Original. Dermed får du en mager pai uten at det går utover den gode smaken. Ved å bruke sammalt grov hvete får du i tillegg en enda sunnere sunnere og lettere paibunn. Eller så kan du spare tid ved å velge vår ferdige Nå paibunn.
    • Middels
    • 45 min
  3. Karbonader av rotgrønnsaker

    Karbonader av rotgrønnsaker

    Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!
    • Middels
    • 30 min
  4. Hvit pizza med hvit geitost

    Tynn pizzabunn med crème fraîche, hvit geitost, rødløk i ringer og spinatblader. Toppet etter steking med timian, honning og litt gresskarkjerner.
    • Middels
    • 35 min
    • 10 min
  5. Dobbeltdekker med hvit geitost, plommesyltetøy, skivede epler og ristede hasselnøtter

    Dobbeltdekker med hvit geitost

    Landbrød stekt i smør og smurt med plommesyltetøy, toppet med epleskiver, grove skiver smeltet hvit geitost, mynte og hasselnøtter.
    • Middels
    • 20 min
    • 10 min
  6. Eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing

    Eple- og fikensalat

    Lett og frisk eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing. Godt til lunsj, men også som en lettere vegetarmiddag.
    • Enkel
    • 30 min
  7. No-bake pai med tomat

    No bake pai med tomat

    Vegetar-pai med tomat, crème fraîche, kremost og bunn som ikke trenger steking. 
    • Enkel
    • 30 min
  8. Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

    Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

    Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta, løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang. Du kan også bruke ferdige pitabrød, lefser eller stekte pizzabunner.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Vegetarwok med quinoa

    Vegetarwok med quinoa

    En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.
    • Enkel
    • 25 min
  10. Fullkornspasta med grønnkål og cottage cheese

    Fullkornspasta med grønnkål og cottage cheese

    Et friskt og godt alternativ til kremet pasta. Grønnkål og tomat frisker opp og gjør dette til en sikker hverdagsvinner.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Bønne og pastasuppe

    Bønne- og pastasuppe

    Dette er en vegetarsuppe med inspirasjon fra Italia. Urtene persille, timian og basilikum setter en ekstra smak på suppen.
    • Enkel
    • 30 min
  12. Mac’n’cheese med spinat og friterte artisjokkhjerter

    Mac’n’cheese med spinat og artisjokkhjerter

    En asiatisk vri på mac’n’cheese? Å ja, det er fullt mulig og det er veldig godt. Her er det chili i både ostesausen og toppingen, så dette er skikkelig hot!
    • Enkel
    • 30 min