Viser 92 oppskrifter
  1. Grillede lammespyd i wraps

    Grillede lammespyd i wraps

    Wraps er enkel og god grillmat – og perfekt til piknik.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Grillspyd med coleslaw

    Grillspyd med coleslaw

    Kyllingfilet marinert med masse krydder spiller godt på lag med en syrlig og frisk coleslaw. Serveres rykende, rett fra grillen.
    • Enkel
    • 60 min
  3. Grillspyd med nakkekoteletter

    Grillspyd med nakkekoteletter

    Spicy grillspyd servert med tzatziki og salat i tortillalefser. Nakkekoteletter er saftig og mørt, og passer derfor ypperlig til grillspyd.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Piknik-sandwich Smelt grill smørbrød

    Piknik-sandwich

    Smakfullt og enkel sandwich som er lett å ha med seg som niste på piknik eller andre utflukter hvor du har tilgang på grill.
    • Enkel
    • 15 min
  5. Mountainman flatbread

    Mountainman flatbread

    Flatbread er slags pizza som er veldig typisk australsk. Denne versjonen er en moderne vri signert kokken Jason Atherton, som nettopp har åpnet restaurant i Sydney. De røkte potetene gjør hele forskjellen. Perfekt mat å lage på grillen.
    • Enkel
    • 60 min
  6. Grillspyd med tzatsiki

    Grillspyd med tzatsiki

    En frisk yoghurtdipp gjør sitt for at grillkjøttet smaker bedre. Server i ferske pitabrød med grillede grønnsaker og kjøtt.
    • Enkel
    • 45 min
  7. Biff med potetsalat

    Biff med potetsalat

    En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.
    • Middels
    • 25 min
  8. Aromasmør

    Aromasmør

    Her er oppskrift på tre typer aromasmør som smaker godt til for eksempel til bakte poteter, en deilig biffmiddag, eller til grillet fisk eller kjøtt. De er enkle å blande og holder seg godt en stund i kjøleskapet.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Grillet laks med mango

    Grillet laks med mango

    En av de klassiske smakskombinasjonene til fisk på Zanzibar er ingefær, sitrongress, sitron, hvitløk og gurkemeie. Og når du er syd for Ekvator brukes også frisk frukt hyppig både til salte og søte retter. Denne retten er Zanzibar på en tallerken og perfekt for norske sommerkvelder.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Gresk salat

    Gresk salat

    Gresk salat og tzatziki laget med Kesam® passer til det meste, spesielt grillmat, men smaker også godt alene en varm sommerdag.
    • Enkel
    • 40 min
  11. Ananas- og kyllingkebab med kokostomatsaus og rømme

    Ananas- og kyllingkebab

    Disse grillspydene representer veldig mye av det som er det zanzibarske kjøkken. Her er eksotiske smaker som ananas, ingefær, sitrongress og kokos, smaker som passer vel så godt her hjemme.
    • Enkel
    • 40 min
  12. Hummus

    Hummus

    Hummus er en smakfull kikertrøre som brukes mye i arabiske land, enten som tilbehør eller dip. Vi har laget en hummus med rømme som passer perfekt til grillmat og tapas.
    • Enkel
    • 10 min