Oppskrifter på julegodteri
tablecloth
Basil1Basil2

Spiselige julegaver

Å lage julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Spiselige julegaver er alltids populært. Vi deler med deg av våre beste oppskrifter, tips og ideer.

Du trenger ikke kjøpe ny og dyr emballasje for at de spiselige gavene skal være spennende. Bokser, flasker og glass kan du finne billig i butikken. Cellofan sammen med litt silkebånd, er rett og slett lekkert. 

 1. Hvite sjokoladekaker med nøtter

  Hvite sjokoladekaker med nøtter

  1. Rating_star_filled
  2. Rating_star_filled
  3. Rating_star_filled
  4. Rating_star_filled
  5. Rating_star_outline
  Det er ikke alltid enkelt å finne på nye gaver - alle har jo alt! Vårt beste tips; Lag disse nydelige cookies med hvit sjokolade og nøtter og legg dem på et pent glass, hvor du fester på en hyggelig hilsen fra deg. Dette er en stor porsjon som gir ca 80 nydelige småkaker, så her er det nok til å gi bort til flere i gave OG samtidig få beholde en del selv. God fornøyelse!
  25 min
  Enkel
  Comments_icon
  9
 2. Kokostopper med sitron og aprikos

  Kokostopper med sitron og aprikos

  1. Rating_star_filled
  2. Rating_star_filled
  3. Rating_star_filled
  4. Rating_star_filled
  5. Rating_star_outline
  Med revet skall fra en sitron og en håndfull tørkede aprikoser får disse glutenfrie kokosmakronene en nydelig tvist. Myke, søte og litt seige er disse kakene vi tror mange kommer til å elske. Hvorfor ikke lage dobbel porsjon slik at du kan gi bort halvparten i gave til den som har alt? En porsjon gir ca 25 nydelige kokostopper. God fornøyelse!
  15 min
  Enkel
Tableclothblue heartpayoff