Håndkle og blad
Oppskrifter på all slags grøt

Havregrøt på 4 måter

Havregrøt er supergodt til frokost. Kjapt og enkelt er det også. Du kan lage havregrøt i mikroen, koke den i gryte, røre sammen en kald instant grøt, eller la den lage seg selv over natten i kjøleskapet.

Havregrøt på 4 måter

Havregrøt i mikrobølgeovn

Det er superkjapt å lage havregrøt i mikroen. Bland havregryn, melk og litt salt, og kok i mikrobølgeovn på full effekt i ½-2 minutter avhengig av mengde grøt. Fiks ferdig på 1-2-3!

Koke i gryte

Bruker du lettkokte havregryn tar det ikke mange minutter før grøten er ferdig. Det tar kun 5-10 minutter. Bruker du vanlige havregryn tar det ca. dobbelt så lang tid, og det er fortsatt ganske raskt. Sjekk denne spenstige oppskriften på havregrøt med et lite kick av kaffe! 

Oppskrift på Grøt med kaffe-kick

Kjøleskapsgrøt

Stå opp til en god frokost! Over-natten-grøt lager seg selv i kjøleskapet mens du sover. Rør sammen havregryn, melk, yoghurt og salt. Sett i kjøleskapet over natten. Grunnoppskrift på kjøleskapsgrøt finner du her. 

Oppskrift på Kjøleskapsgrøt - grunnoppskrift

 Prøv denne gylne kjøleskapsgrøten med gurkemeie – en golden milk havregrøt. 

Oppskrift på Kald gurkemeiegrøt

Instant

Raskt, enkelt og innmari godt! Hva er vel enklere enn havregryn med melk? Topp med en skje syltetøy, og vips så er frokosten i boks.

Håndkle
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat