Laksesuppe med ris

Laksesuppe med ris

2
25
Enkel15 min
Hvorfor ikke blande laks, grønnsaker og fullkornris til en deilig fiskesuppe? Den smaker godt og er ferdig på 1-2-3.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    SALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
  • 8 dl
    fiskebuljong
  • 2 ss
    fiskefond
  • 2 ss
    hvetemel
  • 2 dl
  • ½ ts
    salt og pepper
  • 2 dl
    kokt ris
  • 2 dl
    frosne wok grønnsaker

Tilbehør:

  • 4 skiver
    brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær laksen i biter. Kok opp fiskebuljong og fond. Bland mel og fløte og visp det inn i buljongen. La suppen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.

  2. 2

    Legg i kokt ris, frosne grønnsaker og laks, og la suppen koke noen minutter til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper. Server gjerne med godt brød til.

Tips

Du kan gjerne bruke andre fiskeslag, for eksempel steinbit eller rester av kokt fisk.

Del denne oppskriften: