
Laksesuppe med ris
Enkel•15 min min
Hvorfor ikke blande laks, grønnsaker og fullkornris til en deilig fiskesuppe? Den smaker godt og er ferdig på 1-2-3.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gSALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
-
8 dlfiskebuljong
-
2 ssfiskefond
-
2 sshvetemel
-
2 dl
-
½ tssalt og pepper
-
2 dlkokt ris
-
2 dlfrosne wok grønnsaker
Tilbehør:
-
4 skiverbrød
Slik gjør du det
-
1
Skjær laksen i biter. Kok opp fiskebuljong og fond. Bland mel og fløte og visp det inn i buljongen. La suppen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.
-
2
Legg i kokt ris, frosne grønnsaker og laks, og la suppen koke noen minutter til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper. Server gjerne med godt brød til.