Håndkle og blad
Laksesuppe med ris
(2424)

Laksesuppe med ris

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvorfor ikke blande laks, grønnsaker og fullkornris til en deilig fiskesuppe? Den smaker godt og er ferdig på 1-2-3.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

300 gSALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
8 dlfiskebuljong
2 ssfiskefond
2 sshvetemel
2 dlTINE Matfløte
littsalt og pepper
2 dlkokt ris
2 dlfrosne wok grønnsaker

Tilbehør:

4 skiverbrød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær laksen i biter. Kok opp fiskebuljong og fond. Bland mel og fløte og visp det inn i buljongen. La suppen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.
    2. Legg i kokt ris, frosne grønnsaker og laks, og la suppen koke noen minutter til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper. Server gjerne med godt brød til.
Blått hjerte
Tips!

Du kan gjerne bruke andre fiskeslag, for eksempel steinbit eller rester av kokt fisk.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat