Pizza Tricolore

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

En rask oppskrift på vegetarpizza med crème fraîche, fersk basilikum, tomater og avocado. Lekker og enkel!

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
1 dlbasilikumblader
1 ssolje
1 dlhvitløksfedd
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
200 gtomater
1 stkavokado
1 sssitronsaft
1 tsnykvernet pepper
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
    2. Ha basilikumblader og olje i en blender, eller bruk stavmikser. La maskinen gå til basilikumen er finhakket.
    3. Finhakk hvitløk og bland med crème fraîche. Del tomat i båter eller i to. Del avokado i båter, og ha over litt sitronsaft så den ikke blir misfarget.
    4. Smør creme fraiche på deigen og fordel basilikumblandingen over. Dryss over de oppdelte tomatene. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.
    5. Rett før servering fordeler du avokadobåtene og friske basilikumblader utover. Ha over litt nykvernet pepper.

Tips:

Hvis du ønsker å tilsette litt kjøtt, er for eksempel strimlet skinke også godt på denne pizzaen.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar