
Pizza Tricolore
Enkel•20 min15 min
En rask oppskrift på vegetarpizza med crème fraîche, fersk basilikum, tomater og avocado. Lekker og enkel!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig pizzabunn
-
1 dlbasilikumblader
-
1 ssolje
-
1 dlhvitløksfedd
-
2 dl
-
200 gtomater
-
1 stkavokado
-
1 sssitronsaft
-
1 tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
-
2
Ha basilikumblader og olje i en blender, eller bruk stavmikser. La maskinen gå til basilikumen er finhakket.
-
3
Finhakk hvitløk og bland med crème fraîche. Del tomat i båter eller i to. Del avokado i båter, og ha over litt sitronsaft så den ikke blir misfarget.
-
4
Smør creme fraiche på deigen og fordel basilikumblandingen over. Dryss over de oppdelte tomatene. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.
-
5
Rett før servering fordeler du avokadobåtene og friske basilikumblader utover. Ha over litt nykvernet pepper.