Pizza Tricolore

Pizza Tricolore

0
5
Enkel20 min
En rask oppskrift på vegetarpizza med crème fraîche, fersk basilikum, tomater og avocado. Lekker og enkel!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 1 dl
    basilikumblader
  • 1 ss
    olje
  • 1 dl
    hvitløksfedd
  • 2 dl
  • 200 g
    tomater
  • 1 stk
    avokado
  • 1 ss
    sitronsaft
  • 1 ts
    nykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett med bakepapirsiden ned.

  2. 2

    Ha basilikumblader og olje i en blender, eller bruk stavmikser. La maskinen gå til basilikumen er finhakket.

  3. 3

    Finhakk hvitløk og bland med crème fraîche. Del tomat i båter eller i to. Del avokado i båter, og ha over litt sitronsaft så den ikke blir misfarget.

  4. 4

    Smør creme fraiche på deigen og fordel basilikumblandingen over. Dryss over de oppdelte tomatene. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.

  5. 5

    Rett før servering fordeler du avokadobåtene og friske basilikumblader utover. Ha over litt nykvernet pepper.

Tips

Hvis du ønsker å tilsette litt kjøtt, er for eksempel strimlet skinke også godt på denne pizzaen.

Del denne oppskriften: