Pizza Tricolore

Pizza Tricolore

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
  • 15 min
En rask oppskrift på vegetarpizza med crème fraîche, fersk basilikum, tomater og avocado. Lekker og enkel!

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
1 dl basilikumblader
1 ss olje
1 dl hvitløksfedd
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
200 g tomater
1 stk avokado
1 ss sitronsaft
1 ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
    2. Ha basilikumblader og olje i en blender, eller bruk stavmikser. La maskinen gå til basilikumen er finhakket.
    3. Finhakk hvitløk og bland med crème fraîche. Del tomat i båter eller i to. Del avokado i båter, og ha over litt sitronsaft så den ikke blir misfarget.
    4. Smør creme fraiche på deigen og fordel basilikumblandingen over. Dryss over de oppdelte tomatene. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.
    5. Rett før servering fordeler du avokadobåtene og friske basilikumblader utover. Ha over litt nykvernet pepper.
Tips!

Hvis du ønsker å tilsette litt kjøtt, er for eksempel strimlet skinke også godt på denne pizzaen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat