Pizza med Crème Fraîche og bacon

Pizza med Crème Fraîche og bacon

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 25 min
Rask og god pizza med hvit pizzasaus og smak av bacon. Fersk ferdigbunn gjør at du sparer tid på hektiske hverdager.

Antall porsjoner

Ingredienser

Ferdig pizzabunn:

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk

Eller lag din egen pizzabunn:

½ pakke gjær eller tørrgjær
3 dl lunkent vann
3 ss olivenolje
1 ts salt
7 ½ dl hvetemel

Pizzafyll:

1 stk rødløk
250 g bacon i terninger
1 ss TINE Meierismør til steking
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 % eller Kesam
1 ts tørket oregano
100 g ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapirsiden ned.
  1. Eller lag din egen pizzabunn:

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Rør ut gjær i det lunkent vann. Tilsett olje og salt. Rør i mel til du får en smidig deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.
    3. Kjevle deigen tynt ut på et stekebrett. Den hjemmelagede pizzaen trenger 12-15 minutter i ovnen etter at alt fyllet er lagt på.
  2. Pizzafyll:

    1. Finhakk rødløk. Stek baconterninger i en stekepanne med litt smør. Tilsett løk og la det steke med et par minutter.
    2. Fordel Crème Fraîche eller Kesam utover bunnen. Legg på bacon og løk og strø over oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter avhengig av hvilken bunn du bruker. Serveres med litt ruccola på toppen.
Tips!

Strimlet kyllingfilet smaker også veldig godt sammen med bacon på pizza.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • IL

    3 år siden
    Kan man legge bacon rett på pizzaen i ovnen? Og kan man bruke rømme?

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei, Du kan fint legge bacon rett på pizzaen, men da over osten. Den vil da steke ferdig i ovnen. Og det går også fint å bytte ut Crème Fraîche med rømme. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat