Pizza a la Crème Fraîche

Pizza a la Crème Fraîche

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Som alternativ til den tradisjonelle røde pizzasausen kan du bruke Crème Fraîche. Det gir en helt annen smaksopplevelse.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
150 g bacon
1 ss TINE Meierismør til steking
1 stk løk
4 stk tomater
10 stk sorte oliven
2 stk hvitløksfedd
1 ts pizzakrydder (ev. tørket oregano)
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 dl TINE Revet Ost Original
½ dl frisk oregano

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzabunnen på en stekeplate, med bakepapiret under.
    2. Skjær bacon i biter og stek i smør i en stekepanne. Skjær løk, tomat og oliven i skiver.
    3. Press hvitløk i en hvitløkspresse. Bland hvitløk og krydder i crème fraîchen.
    4. Smør creme fraiche-blandingen utover pizzabunnen. Dryss over revet ost. Legg på et tynt lag med løkringer, tomater, oliven og stekte baconbiter.
    5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har smeltet og blitt lett gyllen. Pynt med frisk oregano.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat