Pizza a la Crème Fraîche
Enkel•25 min min
Som alternativ til den tradisjonelle røde pizzasausen kan du bruke Crème Fraîche. Det gir en helt annen smaksopplevelse.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig pizzabunn
-
150 gbacon
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 stkløk
-
4 stktomater
-
10 stksorte oliven
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 tspizzakrydder (ev. tørket oregano)
-
2 dl
-
3 dl
-
½ dlfrisk oregano/mynte
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzabunnen på en stekeplate, med bakepapiret under.
-
2
Skjær bacon i biter og stek i smør i en stekepanne. Skjær løk, tomat og oliven i skiver.
-
3
Press hvitløk i en hvitløkspresse. Bland hvitløk og krydder i crème fraîchen.
-
4
Smør creme fraiche-blandingen utover pizzabunnen. Dryss over revet ost. Legg på et tynt lag med løkringer, tomater, oliven og stekte baconbiter.
-
5
Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har smeltet og blitt lett gyllen. Pynt med frisk oregano.