Pizza a la Crème Fraîche

(82)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Som alternativ til den tradisjonelle røde pizzasausen kan du bruke Crème Fraîche. Det gir en helt annen smaksopplevelse.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
150 gbacon
1 ssTINE Meierismør til steking
1 stkløk
4 stktomater
10 stksorte oliven
2 stkhvitløksfedd
1 tspizzakrydder (ev. tørket oregano)
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 dlTINE Revet Ost Original
½ dlfrisk oregano

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzabunnen på en stekeplate, med bakepapiret under.
    2. Skjær bacon i biter og stek i smør i en stekepanne. Skjær løk, tomat og oliven i skiver.
    3. Press hvitløk i en hvitløkspresse. Bland hvitløk og krydder i crème fraîchen.
    4. Smør creme fraiche-blandingen utover pizzabunnen. Dryss over revet ost. Legg på et tynt lag med løkringer, tomater, oliven og stekte baconbiter.
    5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har smeltet og blitt lett gyllen. Pynt med frisk oregano.

Kommentarer

  Legg til kommentar