Pizza a la Crème Fraîche

Pizza a la Crème Fraîche

0
95
Enkel25 min
Som alternativ til den tradisjonelle røde pizzasausen kan du bruke Crème Fraîche. Det gir en helt annen smaksopplevelse.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzabunnen på en stekeplate, med bakepapiret under.

  2. 2

    Skjær bacon i biter og stek i smør i en stekepanne. Skjær løk, tomat og oliven i skiver.

  3. 3

    Press hvitløk i en hvitløkspresse. Bland hvitløk og krydder i crème fraîchen.

  4. 4

    Smør creme fraiche-blandingen utover pizzabunnen. Dryss over revet ost. Legg på et tynt lag med løkringer, tomater, oliven og stekte baconbiter.

  5. 5

    Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har smeltet og blitt lett gyllen. Pynt med frisk oregano.

Del denne oppskriften: