
Pizza a la Crème Fraîche
- Enkel
- 25 min
Som alternativ til den tradisjonelle røde pizzasausen kan du bruke Crème Fraîche. Det gir en helt annen smaksopplevelse.

Ingredienser
1 stk | Nå® Familiepizzabunn Italiensk |
150 g | bacon |
1 ss | TINE Meierismør til steking |
1 stk | løk |
4 stk | tomater |
10 stk | sorte oliven |
2 stk | hvitløksfedd |
1 ts | pizzakrydder (ev. tørket oregano) |
2 dl | TINE Lett Crème Fraîche 18 % |
3 dl | TINE Revet Ost Original |
½ dl | frisk oregano |


Slik gjør du det
-
-
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzabunnen på en stekeplate, med bakepapiret under.
-
Skjær bacon i biter og stek i smør i en stekepanne. Skjær løk, tomat og oliven i skiver.
-
Press hvitløk i en hvitløkspresse. Bland hvitløk og krydder i crème fraîchen.
-
Smør creme fraiche-blandingen utover pizzabunnen. Dryss over revet ost. Legg på et tynt lag med løkringer, tomater, oliven og stekte baconbiter.
-
Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har smeltet og blitt lett gyllen. Pynt med frisk oregano.
-
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer