Ostepai med spinat
Pai passer til mange anledninger og kan fylles med nesten hva som helst. I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat og vinaigrette.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fyll:
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en paiform, 26 cm i diameter.Forvarm stekeovnen til 200 °C.
- 2
Smuldre smør og mel til en kornete konsistens, eller bland det raskt i foodprocessor. Ha i vann og bland alt sammen. Forstek bunnen i ca. 15 minutter.
- 3
Fres spinat og løk i smør i en stekepanne og legg blandingen i paiskallet.
- 4
Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell eggeblandingen over spinaten. Legg på oliven og finklippete tomater. Dryss over revet ost. Stek paien i ca. 40 minutter.
- 5
Server ostepaien lunken med en god salat til.