Vegetarlasagne
Enkel
50min
En smakfull vegetarlasagne som passer både hverdag og fest, laget i samarbeid med Bocuse d’Or-kokk Christian André Pettersen. Lasagnen kan fint stå noen dager i kjøleskapet, den smaker fortsatt like godt og er super restemat!
4.0
(14)

Ingredienser
1 pakke
lasagneplate
1 stk
aubergine skrellet og kuttet i tynne skiver
1 pakke
Tomatsaus
1 stk
finhakket løk
2 stk
finhakket hvitløksfedd
125 g
sopp revet i biter (shiitake, østerssopp, eller annet du foretrekker)
50 g
sellerirot i terninger
0.5 dl
olivenolje
2 boks
hermetiske tomater
2 stk
stangselleri i tynne skiver
1 kvist
frisk timian finkuttet (eller tørket krydder)
1 ss
soyasaus
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Bechamel med ost
2 ss
hvetemel
50 g
¼ ts
muskat
Tilbehør
4 skiver
godt brød
1 pose
salatblanding
1 stk
rømmedressing
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften


