Vegetarboller i tomatsaus

Vegetarboller i tomatsaus

0
  • Enkel
  • 20 min
Den klassiske pastaretten med kjøttboller i tomatsaus, blir enkelt vegetariske med VGTR boller. En enkel og god hverdagsmiddag! 

Ingredienser

1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
1 ss olivenolje
2 ss tomatpuré
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 ss balsamicoeddik
½ ts sukker
½ ts salt
½ ts pepper
1 pakke TINE VGTR Boller

Til servering

200 g båndspagetti
100 g Michelangelo Parmesan
1 stilk frisk basilikum

Slik gjør du det

    1. Finhakk løk og hvitløk, og fres i en varm gryte med olje til mykt, ca. 3 minutter. Tilsett tomatpuré og stek videre i 1 minutt.
      Tips!
      Du kan tilsette mer grønnsaker i sausen, men da må den koke litt lenger. Gulrot, selleri, squash og aubergine kan deles i små terninger og frese med løken. La sausen koke i 20 minutter eller til grønnsakene er møre. Spe eventuelt med litt grønnsaksbuljong om sausen blir for tykk. 
    2. Ha i hakkede tomater, eddik, sukker, salt og pepper og la småkoke i 5-10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. Ønsker du en helt glatt saus kan du kjøre den med stavmikser.
    3. Brun VGTR bollene raskt i en varm panne, ha over i sausen og la småkoke til de er gjennomvarme, ca. 5 minutter.
    4. Kok pasta etter anvisning på pakken og server med VGTR boller i tomatsaus. Dryss over revet parmesan og frisk basilikum ved servering.
Tips!
Har du dårlig tid kan du kjøpe ferdig spagettisaus på glass. Da har du virkelig middag i en fei! 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat