Skip to main content

Pasta med ostesaus og grønnsaker

Enkel
20min

En kremet pastarett som passer for hele familien.

5.0
(1)
Next ImagePasta med ostesaus og grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
ukokt pasta
250 g
brokkoli
150 g
sopp
1 dl
hasselnøtter
75 g
spinat
50 g
revet TINE® Norsk Alpeost Blokk til topping

Ostesaus

2 fedd
finhakket hvitløk
2 ss
hvetemel
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta i saltet vann.

Ostesaus

  1. Smelt smør i en stor kjele. Finhakk hvitløk og tilsett i smøret. Ha i hvetemel og rør godt sammen. Tilsett melk og la det koke opp på lav temperatur. Tilsett revet ost, salt og pepper.

  2. Del opp brokkoli og sopp i mindre biter. Grovhakk hasselnøtter og stek alt sammen i litt smør i en stekepanne. Når grønnsakene begynner å bli myke tilsetter du spinat. Smak til med salt og pepper.

  3. Server nykokt pasta med ostesaus og de stekte grønnsakene, og topp med finrevet Alpeost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Grønnsakene kan byttes ut med andre typer som blomkål, paprika eller squash.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter