Brunostpasta

Pasta med brunost

8
47
Enkel20 min
Brunosten setter en fyldig smak på tomatsausen i denne gode pastaretten. Hadde italienerne hatt brunost, så hadde de laget denne retten. Prøv, da vel! 

Ingredienser

Antall porsjoner

Dryss

  • 1 dl
    basilikumblader

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kjøttdeigen sammen med løken. Tilsett tomatpuré, purre og tomater.

  2. 2

    Varm opp melken og la osten smelte i den under omrøring. Smak til med salt og pepper. Hell osteblandingen i kjøttsausen.

  3. 3

    Kok tagliatelle (eller annen pasta) som anvist på pakken, og server til. Dryss over basilikum ved servering.

    Focaccia

    Tips

    Smaker digg med Focaccia. Lag den selv med denne oppskriften! 

Del denne oppskriften: