Håndkle og blad
Pasta à la brunost
(2121)

Pasta à la brunost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Overvinn skepsisen din. Brunosten setter i denne gode pastaretten en fyldig smak på tomatsausen. Vi lover deg at hadde italienerne hatt brunost, så hadde de laget denne retten.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 ssTINE Meierismør
450 gkjøttdeig
1 stkgrovhakket løk
3 sstomatpuré
1 stkfinsnittet purre
2 stktomater i båter
½ dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
200 gTINE Gudbrandsdalsost Original, eller annen god brunost
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
250 gkokt tagliatelle, eller annen pasta

Dryss

1 dlbasilikumblader
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kjøttdeigen til en grynet, gyllen masse sammen med løken. Tilsett tomatpuré, purre og tomater.
    2. Varm opp melken og la osten smelte i den under omrøring. Smak til med salt og pepper. Hell osteblandingen i kjøttsausen.
    3. Kok tagliatelle (eller annen pasta) som anvist på pakken, og server til. Dryss over basilikum ved servering.
Blått hjerte
Tips!

Server denne retten sammen med nystekte hvitløksbrød.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat