Pasta à la brunost

Pasta à la brunost

8
22
Enkel20 min
Overvinn skepsisen din. Brunosten setter i denne gode pastaretten en fyldig smak på tomatsausen. Vi lover deg at hadde italienerne hatt brunost, så hadde de laget denne retten.

Ingredienser

Antall porsjoner

Dryss

  • 1 dl
    basilikumblader

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kjøttdeigen til en grynet, gyllen masse sammen med løken. Tilsett tomatpuré, purre og tomater.

  2. 2

    Varm opp melken og la osten smelte i den under omrøring. Smak til med salt og pepper. Hell osteblandingen i kjøttsausen.

  3. 3

    Kok tagliatelle (eller annen pasta) som anvist på pakken, og server til. Dryss over basilikum ved servering.

Tips

Server denne retten sammen med nystekte hvitløksbrød.

Del denne oppskriften: