Pasta med brunost
Enkel•20 min min
Brunosten setter en fyldig smak på tomatsausen i denne gode pastaretten. Hadde italienerne hatt brunost, så hadde de laget denne retten. Prøv, da vel!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 ss
-
450 gkjøttdeig
-
1 stkgrovhakket løk
-
3 sstomatpuré
-
1 stkfinsnittet purre
-
2 stktomater i båter
-
½ dl
-
200 gTINE® Gudbrandsdalsost , eller annen god brunost
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
250 gkokt tagliatelle , eller annen pasta
Dryss
-
1 dlbasilikumblader
Slik gjør du det
-
1
Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kjøttdeigen sammen med løken. Tilsett tomatpuré, purre og tomater.
-
2
Varm opp melken og la osten smelte i den under omrøring. Smak til med salt og pepper. Hell osteblandingen i kjøttsausen.
-
3
Kok tagliatelle (eller annen pasta) som anvist på pakken, og server til. Dryss over basilikum ved servering.
Tips
Smaker digg med Focaccia. Lag den selv med denne oppskriften!