Mac`n Cheese med Norvegia Smørbar Skinke

Mac`n Cheese med Norvegia® skinkeost

0
  • Enkel
  • 30 min
Mac`n Cheese er kosemat. Her har vi laget en hverdagslig variant med grønnsaker og Norvegia® skinkeost på tube. 

Ingredienser

½ stk blomkål
½ stk brokkoli
200 g pastaskruer (ukokt)
3 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 dl TINE Matfløte
1 ½ stk Norvegia® smørbar skinkeost på tube
¼ ts muskat
¼ ts nykvernet pepper
50 g Norvegia® Revet eller Jarlsberg®

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180°C.
    2. Del grønnsakene i små buketter og kok pasta etter anvisning på pakken. Ha i grønnsakene de siste minuttene. Sil av vannet og sett til side.
    3. Kok opp melk og matfløte. Skru ned varmen og rør inn muskat, tubeost og smak til med pepper og eventuelt salt. La osteblandingen småkoke i et par minutter, og vend inn kokte grønnsaker og pasta. 
    4. Ha blandingen over i en ildfast form og topp med revet ost.
    5. Stek i ovnen til pastablandingen er gratinert og har et gyllent ostelokk, ca. 15 minutter.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat