Mac`n Cheese med Norvegia Smørbar Skinke

Mac`n Cheese med Norvegia® skinkeost

2
27
Enkel30 min
Mac`n Cheese er kosemat. Her har vi laget en hverdagslig variant med grønnsaker og Norvegia® skinkeost på tube. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ stk
    blomkål
  • ½ stk
    brokkoli
  • 200 g
    pastaskruer (ukokt)
  • 3 dl
  • 1 dl
  • 1 ½ stk
    Norvegia® smørbar skinkeost på tube
  • ¼ ts
    muskat
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • 50 g
    Norvegia® Revet eller Jarlsberg®

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180°C.

  2. 2

    Del grønnsakene i små buketter og kok pasta etter anvisning på pakken. Ha i grønnsakene de siste minuttene. Sil av vannet og sett til side.

  3. 3

    Kok opp melk og matfløte. Skru ned varmen og rør inn muskat, tubeost og smak til med pepper og eventuelt salt. La osteblandingen småkoke i et par minutter, og vend inn kokte grønnsaker og pasta. 

  4. 4

    Ha blandingen over i en ildfast form og topp med revet ost.

  5. 5

    Stek i ovnen til pastablandingen er gratinert og har et gyllent ostelokk, ca. 15 minutter.

Del denne oppskriften: