Mac`n Cheese med Norvegia® skinkeost
Mac`n Cheese er kosemat. Her har vi laget en hverdagslig variant med grønnsaker og Norvegia® skinkeost på tube.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 0.5 stykk blomkål
- 0.5 stykk brokkoli
- 200 g pastaskruer, (ukokt)
- 3 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1 dl TINE® Matfløte
- 1.5 stykk Norvegia Smøreost Skinke
- 0.25 ts muskat
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 50 g Norvegia® Revet, eller Jarlsberg®
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 180°C.
2
Del grønnsakene i små buketter og kok pasta etter anvisning på pakken. Ha i grønnsakene de siste minuttene. Sil av vannet og sett til side.
3
Kok opp melk og matfløte. Skru ned varmen og rør inn muskat, tubeost og smak til med pepper og eventuelt salt. La osteblandingen småkoke i et par minutter, og vend inn kokte grønnsaker og pasta.
4
Ha blandingen over i en ildfast form og topp med revet ost.
5
Stek i ovnen til pastablandingen er gratinert og har et gyllent ostelokk, ca. 15 minutter.