
Fullkornspasta med grønnkål og cottage cheese
Enkel•30 min min
Et friskt og godt alternativ til kremet pasta. Grønnkål og tomat frisker opp og gjør dette til en sikker hverdagsvinner.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gpenne fullkornspasta
-
1 stkhvitløksfedd
-
3 dlgrønnkål , strimlet
-
1 ss
-
8 stkcherrytomater
-
3 dlsorte oliven uten stein
-
1 tsoreganokrydder
-
2 ssbalsamicoeddik
-
4 ssolivenolje
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
3 dl
-
1 dl
-
1 dlparmesan
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og la dampe av.
-
2
Finsnitt hvitløk og fres med strimlet grønnkål i en panne med smør.
-
3
Del tomat i to og grovhakk oliven. Vend inn i grønnkålen med oregano, balsamico og olivenolje og smak til med salt og pepper.
-
4
Rør sammen cottage cheese og crème fraîche, og vend med pasta og grønnsaker. Topp med revet parmesan.
Tips
Ferskrevet parmesan er å foretrekke framfor ferdigrevet på pose. Kjøp et helt stykke og riv selv. Du kan også bruke annen revet ost.