Blåmuggpasta med granateple

Blåmuggpasta med granateple

0
3
Enkel20 min
Blåmuggost passer perfekt til pasta, og her får den fint selskap av granateple, spinat og pinjekjerner. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    pastaskruer
  • 1 stk
    granateple
  • 130 g
    fersk spinat
  • 35 g
    pinjekjerner
  • 150 g
  • 2 ss
    olivenolje
  • ½ ts
    flaksalt

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaen i rikelig, lettsaltet vann som anvist på pakken.

  2. 2

    Rens granateplet og ta ut kjernene.

    Tips

    Slik kan du rense granateplet uten at det spruter fruktkjøtt: Skjær noen snitt og vreng av stilken. Skjær så noen snitt ned langs granateplet og åpne forsiktig opp. Fyll en stor bolle med kaldt vann og hold granateplet under vann mens du tar ut kjernene.

  3. 3

    Rist pinjekjernene i en tørr panne til de blir gylne. Skyll og tørk spinaten godt. Når pastaen er kokt helles vannet av. Bland inn olivenolje og flaksalt.

  4. 4

    Vend spinaten, granateplekjernene, pinjekjernene og biter av Selbu Blå® inn i pastaen, og server.

Del denne oppskriften: