
Blåmuggpasta med granateple
Enkel•20 min min
Blåmuggost passer perfekt til pasta, og her får den fint selskap av granateple, spinat og pinjekjerner.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpastaskruer
-
1 stkgranateple
-
130 gfersk spinat
-
35 gpinjekjerner
-
150 g
-
2 ssolivenolje
-
½ tsflaksalt
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen i rikelig, lettsaltet vann som anvist på pakken.
-
2
Rens granateplet og ta ut kjernene.
Tips
Slik kan du rense granateplet uten at det spruter fruktkjøtt: Skjær noen snitt og vreng av stilken. Skjær så noen snitt ned langs granateplet og åpne forsiktig opp. Fyll en stor bolle med kaldt vann og hold granateplet under vann mens du tar ut kjernene.
-
3
Rist pinjekjernene i en tørr panne til de blir gylne. Skyll og tørk spinaten godt. Når pastaen er kokt helles vannet av. Bland inn olivenolje og flaksalt.
-
4
Vend spinaten, granateplekjernene, pinjekjernene og biter av Selbu Blå® inn i pastaen, og server.