Pannekakewrap med blåmuggost og biff

Pannekakewrap med blåmuggost og biff

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Biff med blåmuggost er en klassisk kombinasjon. Her blir retten server i en pannekakewrap og toppet med karamellisert løk.

Antall stykker

Ingredienser

4 stk egg
8 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
5 dl hvetemel
½ ts salt
50 g TINE Meierismør

Fyll

600 g indre- eller ytrefilet av storfe
½ ts salt
½ ts pepper
2 ss TINE Meierismør
150 g Selbu Blå
100 g salatblanding

Karamellisert løk

2 stk løk
2 ss TINE Meierismør
1 ss sukker
2 ss eddik

Slik gjør du det

    1. Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter.
    2. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
    3. Krydre kjøttet med salt og pepper, og brun godt på alle sider i en stekepanne med smør, ca. 3 minutter på hver side. La ettersteke på lav varme til medium stekt. La hvile 15 minutter før det skjæres i skiver.
    4. Skjær løk i tynne skiver og fres myk i en gryte med smør, ca. 5 minutter. Strø over sukker og ha i eddik. La frese på høy varme i ca. 10 minutter under omrøring eller til løken er myk og karamellisert.
    5. Fordel salat, skiver med kjøtt, karamellisert løk og blåmuggost i biter på pannekakene og rull sammen.
      Tips!

      Ønsker du en friskere og mer original variant kan du servere mango i biter med kjøttet og blåmuggosten.

Tips!

Har du pannekaker til overs, kan du raskt lage en dessert ved å fylle dem med is, hakkede nøtter og sirup eller honning.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat