
Pannekakewrap med blåmuggost og biff
Enkel•40 min min
Ingredienser
Antall stykker
-
4 stkegg
-
8 dl
-
5 dlhvetemel
-
½ tssalt
-
50 g
Fyll
-
600 gindre- eller ytrefilet av storfe
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
2 ss
-
150 g
-
100 gsalatblanding
Karamellisert løk
-
2 stkløk
-
2 ss
-
1 sssukker
-
2 sseddik
Slik gjør du det
-
1
Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter.
-
2
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
-
3
Krydre kjøttet med salt og pepper, og brun godt på alle sider i en stekepanne med smør, ca. 3 minutter på hver side. La ettersteke på lav varme til medium stekt. La hvile 15 minutter før det skjæres i skiver.
-
4
Skjær løk i tynne skiver og fres myk i en gryte med smør, ca. 5 minutter. Strø over sukker og ha i eddik. La frese på høy varme i ca. 10 minutter under omrøring eller til løken er myk og karamellisert.
-
5
Fordel salat, skiver med kjøtt, karamellisert løk og blåmuggost i biter på pannekakene og rull sammen.
Tips
Ønsker du en friskere og mer original variant kan du servere mango i biter med kjøttet og blåmuggosten.