Pannekakewrap med blåmuggost og biff

Pannekakewrap med blåmuggost og biff

0
13
Enkel40 min
Biff med blåmuggost er en klassisk kombinasjon. Her blir retten server i en pannekakewrap og toppet med karamellisert løk.

Ingredienser

Antall stykker

Fyll

Karamellisert løk

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter.

  2. 2

    Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.

  3. 3

    Krydre kjøttet med salt og pepper, og brun godt på alle sider i en stekepanne med smør, ca. 3 minutter på hver side. La ettersteke på lav varme til medium stekt. La hvile 15 minutter før det skjæres i skiver.

  4. 4

    Skjær løk i tynne skiver og fres myk i en gryte med smør, ca. 5 minutter. Strø over sukker og ha i eddik. La frese på høy varme i ca. 10 minutter under omrøring eller til løken er myk og karamellisert.

  5. 5

    Fordel salat, skiver med kjøtt, karamellisert løk og blåmuggost i biter på pannekakene og rull sammen.

    Tips

    Ønsker du en friskere og mer original variant kan du servere mango i biter med kjøttet og blåmuggosten.

Tips

Har du pannekaker til overs, kan du raskt lage en dessert ved å fylle dem med is, hakkede nøtter og sirup eller honning.

Del denne oppskriften: