Håndkle og blad
Kyllingkarbonader med ingefær
(99)

Kyllingkarbonader med ingefær

  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dlukokt ris

Kyllingkarbonader:

2 stkhvitløksfedd
2 ssingefær
500 gkjøttdeig av kylling
2 sspotetmel
¼ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør til steking
½ dlsoyasaus
1 stklime (saften av)

Grønnsakswok:

½ stkpaprika
150 gløk
2 stkstore gulrøtter
150 gstangselleri
1 sssolsikkeolje
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    1. Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.
    2. Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.
    1. Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.
Blått hjerte
Tips!

Svinekjøttdeig kan erstatte kyllingkjøttdeig i denne smakfulle middagsretten.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat