Kyllingkarbonader med ingefær

Kyllingkarbonader med ingefær

Kommentarer 0
  • Middels
  • 30 min
Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 dl ukokt ris

Kyllingkarbonader:

2 stk hvitløksfedd
2 ss ingefær
500 g kjøttdeig av kylling
2 ss potetmel
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør til steking
½ dl soyasaus
1 stk lime (saften av)

Grønnsakswok:

½ stk paprika
150 g løk
2 stk store gulrøtter
150 g stangselleri
1 ss solsikkeolje

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  1. Kyllingkarbonader:

    1. Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.
    2. Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.
  2. Grønnsakswok:

    1. Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.
Tips!

Svinekjøttdeig kan erstatte kyllingkjøttdeig i denne smakfulle middagsretten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat