Oppskrift på Kyllingkarbonader med ingefær
0

Kyllingkarbonader med ingefær

(6)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 dlukokt ris

Kyllingkarbonader:

2 stkhvitløksfedd
2 ssingefær
500 gkjøttdeig av kylling
2 sspotetmel
¼ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør til steking
½ dlsoyasaus
1 stklime (saften av)

Grønnsakswok:

½ stkpaprika
150 gløk
2 stkstore gulrøtter
150 gstangselleri
1 sssolsikkeolje

Slik gjør du det

  • Ris:

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  • Kyllingkarbonader:

    1. Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.
    2. Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.
  • Grønnsakswok:

    1. Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.

Tips:

Svinekjøttdeig kan erstatte kyllingkjøttdeig i denne smakfulle middagsretten.

Kommentarer