
Kyllingkarbonader med ingefær
Middels•30 min min
Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ris:
-
3 dlukokt ris
Kyllingkarbonader:
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 ssingefær
-
500 gkjøttdeig av kylling
-
2 sspotetmel
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
½ dlsoyasaus
-
1 stklime (saften av)
Grønnsakswok:
-
½ stkpaprika
-
150 gløk
-
2 stkstore gulrøtter
-
150 gstangselleri
-
1 sssolsikkeolje
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Kyllingkarbonader:
-
2
Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.
-
3
Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.
-
4
Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.
Grønnsakswok:
-
5
Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.