
Grillet kyllingrullade med soltørkede tomater
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gkyllingfileter
-
100 gsoltørkede tomater
-
100 gJarlsberg® Revet
-
4 stkgrillspyd
-
1 ssolivenolje
-
100 ggrønne oliven
-
100 gfetaost
-
4 stktomater
-
2 dlsalatblader
Hjemmelaget tzatziki med Kesam®
-
3 dl
-
1 dlslangeagurk
-
2 tshvitløksfedd
-
½ tssalt
-
¼ tshvit nykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Kyllingbrystene snittes på langs og bankes lett. Fordel soltørkede tomater og ost og rull kyllingen sammen. Krydre med salt og pepper.
-
2
Del kyllingbrystene i tre skiver og tre det på grillspydet. Pensle kyllingen med olje på hver side av snittflaten og legg på grillen og stek ferdig på begge sider.
Skollede tomater
-
3
Legg tomatene i kokende vann et par minutter. Dra av skinnet og del tomatkjøttet i båter.
Hjemmelaget tzatziki med Kesam®
-
4
For å lage tzataziki, starter du med å skrelle agurken med en ostehøvel. Riv den grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.
-
5
Finhakk hvitløk og bland med Kesam og agurk. Smak til med salt og pepper.
Tips
Hvis du har tid: La tzatzikien stå minst 1 time og trekke før du serverer den.
-
6
Server grillspydene med oliven, fetaost, tomater og salat.