Grillet kyllingrullade med soltørkede tomater

Grillet kyllingrullade med soltørkede tomater

0
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift som smaker av sol og sommer. Enkel grillrett med kylling, tomater, oliven, fetaost og hjemmelaget tzatziki med Kesam®.

Ingredienser

600 g kyllingfileter
100 g soltørkede tomater
100 g Jarlsberg® Revet
4 stk grillspyd
1 ss olivenolje
100 g grønne oliven
100 g fetaost
4 stk tomater
2 dl salatblader

Hjemmelaget tzatziki med Kesam®

3 dl Kesam® Original
1 dl slangeagurk
2 ts hvitløksfedd
½ ts salt
¼ ts hvit nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kyllingbrystene snittes på langs og bankes lett. Fordel soltørkede tomater og ost og rull kyllingen sammen. Krydre med salt og pepper.
    2. Del kyllingbrystene i tre skiver og tre det på grillspydet. Pensle kyllingen med olje på hver side av snittflaten og legg på grillen og stek ferdig på begge sider.
  1. Skollede tomater

    1. Legg tomatene i kokende vann et par minutter. Dra av skinnet og del tomatkjøttet i båter.
  2. Hjemmelaget tzatziki med Kesam®

    1. For å lage tzataziki, starter du med å skrelle agurken med en ostehøvel. Riv den grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.
    2. Finhakk hvitløk og bland med Kesam og agurk. Smak til med salt og pepper.
      Tips!

      Hvis du har tid: La tzatzikien stå minst 1 time og trekke før du serverer den.

    3. Server grillspydene med oliven, fetaost, tomater og salat.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat