Grillet kyllingrullade med soltørkede tomater

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift som smaker av sol og sommer. Enkel grillrett med kylling, tomater, oliven, fetaost og hjemmelaget tzatziki.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 gkyllingfileter
100 gsoltørkede tomater
100 gJarlsberg® Revet
4 stkgrillspyd
1 ssolivenolje
100 ggrønne oliven
100 gfetaost
4 stktomater
2 dlsalatblader

Hjemmelaget tzatziki

3 dlgresk yoghurt
1 dlslangeagurk
2 tshvitløksfedd
½ tssalt
¼ tshvit nykvernet pepper
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kyllingbrystene snittes på langs og bankes lett. Fordel soltørkede tomater og ost og rull kyllingen sammen. Krydre med salt og pepper.
    2. Del kyllingbrystene i tre skiver og tre det på grillspydet. Pensle kyllingen med olje på hver side av snittflaten og legg på grillen og stek ferdig på begge sider.
  • Skollede tomater

    1. Legg tomatene i kokende vann et par minutter. Dra av skinnet og del tomatkjøttet i båter.
  • Hjemmelaget tzatziki

    1. For å lage tzataziki, starter du med å skrelle agurken med en ostehøvel. Deretter riv den grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.
    2. Finhakk hvitløk og bland med yoghurt og agurk. Smak til med salt og pepper.

      Tips:

      Hvis du har tid: La tzatzikien stå minst 1 time og trekke før du serverer den.

  • Ved servering

    1. Fordel oliven, fetaost, tomater og salat under hvert enkelt grillspyd.
 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar