Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®

Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®

0
6
Enkel30 min
Når du vil variere litt på tilbehøret. Skinkebiff med quinoasalat, grillet vannmelon og Jarlsberg®

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    store skinkebiff eventuelt 8 små skinkebiff
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 150 g
    quinoa
  • 4 stk
    vårløk
  • 2 stk
    sitroner
  • 1 stk
    rød chili
  • 1 pose
    ruccola
  • 1 ss
    olivenolje
  • ¼ stk
    vannmelon
  • 8 skiver
  • ¼ potte
    frisk mynte

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok quinoa som beskrevet på pakken. La den bli kjølig. Hakk vårløk og chili i ringer og bland inn i quinoaen sammen med ruccula, hakket mynte og saften av 1 sitron.

  2. 2

    Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene et par minutter på hver side. Legg over 2 tykke skiver Jarlsberg® og la de smelte litt. Grill vannmelonskiver og halve sitroner kun på en side i 2 min.

  3. 3

    Fordel quinoasalaten utover et stort fat. Topp salaten med grillet vannmelon og skinkebiff med Jarlsberg®. Litt ekstra mynte over og saften av grillede halve sitroner skaper den rette sommersødmen i denne retten.

Del denne oppskriften: