
Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®
Enkel•30 min min
Når du vil variere litt på tilbehøret. Skinkebiff med quinoasalat, grillet vannmelon og Jarlsberg®
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkstore skinkebiff eventuelt 8 små skinkebiff
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
150 gquinoa
-
4 stkvårløk
-
2 stksitroner
-
1 stkrød chili
-
1 poseruccola
-
1 ssolivenolje
-
¼ stkvannmelon
-
8 skiver
-
¼ pottefrisk mynte
Slik gjør du det
-
1
Kok quinoa som beskrevet på pakken. La den bli kjølig. Hakk vårløk og chili i ringer og bland inn i quinoaen sammen med ruccula, hakket mynte og saften av 1 sitron.
-
2
Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene et par minutter på hver side. Legg over 2 tykke skiver Jarlsberg® og la de smelte litt. Grill vannmelonskiver og halve sitroner kun på en side i 2 min.
-
3
Fordel quinoasalaten utover et stort fat. Topp salaten med grillet vannmelon og skinkebiff med Jarlsberg®. Litt ekstra mynte over og saften av grillede halve sitroner skaper den rette sommersødmen i denne retten.