Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®

Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Når du vil variere litt på tilbehøret. Skinkebiff med quinoasalat, grillet vannmelon og Jarlsberg®

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk store skinkebiff eventuelt 8 små skinkebiff
½ ts salt
¼ ts pepper
150 g quinoa
4 stk vårløk
2 stk sitroner
1 stk rød chili
1 pose ruccola
1 ss olivenolje
¼ stk vannmelon
8 skiver Jarlsberg® Original
¼ potte frisk mynte

Slik gjør du det

    1. Kok quinoa som beskrevet på pakken. La den bli kjølig. Hakk vårløk og chili i ringer og bland inn i quinoaen sammen med ruccula, hakket mynte og saften av 1 sitron.
    2. Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene et par minutter på hver side. Legg over 2 tykke skiver Jarlsberg® og la de smelte litt. Grill vannmelonskiver og halve sitroner kun på en side i 2 min.
    3. Fordel quinoasalaten utover et stort fat. Topp salaten med grillet vannmelon og skinkebiff med Jarlsberg®. Litt ekstra mynte over og saften av grillede halve sitroner skaper den rette sommersødmen i denne retten.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat