placeholder image
0

Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når du vil variere litt på tilbehøret. Skinkebiff med quinoasalat, grillet vannmelon og Jarlsberg®

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stkstore skinkebiff eventuelt 8 små skinkebiff
½ tssalt
¼ tspepper
150 gquinoa
4 stkvårløk
2 stksitroner
1 stkrød chili
1 poseruccola
1 ssolivenolje
¼ stkvannmelon
8 skiverJarlsberg® Original
¼ potterfrisk mynte

Slik gjør du det

    1. Kok quinoa som beskrevet på pakken. La den bli kjølig. Hakk vårløk og chili i ringer og bland inn i quinoaen sammen med ruccula, hakket mynte og saften av 1 sitron.
    2. Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene et par minutter på hver side. Legg over 2 tykke skiver Jarlsberg® og la de smelte litt. Grill vannmelonskiver og halve sitroner kun på en side i 2 min.
    3. Fordel quinoasalaten utover et stort fat. Topp salaten med grillet vannmelon og skinkebiff med Jarlsberg®. Litt ekstra mynte over og saften av grillede halve sitroner skaper den rette sommersødmen i denne retten.

Kommentarer