placeholder image
0

Pulled pork med skjørostsalat

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Mørt svinekjøtt på brød, med en nydelig salat med skjørost.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlTINE Lettrømme 18 %, eller yoghurt naturell
1 begerskjørost
1 sspepperrot, revet
1 dlstor gulrot, revet
½ ssrødløk, finhakket
¼ tssalt
¼ tspepper
1 tssukker
½ stksitroner
4 stksmå brødskiver, eller rundstykke
1 pakkeferdig pulled pork

Slik gjør du det

    1. Bland skjørost, rømme/yoghurt, pepperrot, gulrot og rødløk til en salat. Smak til med salt, pepper, sukker og sitronsaft.
    2. Del brødet i to, og fyll det med varmt eller kaldt kjøtt.

      Tips:

      Pulled pork kan også byttes ut med kokt skinke eller fisk.

    3. Legg litt salat oppå kjøttet, og til slutt mer brød.

Tips:

Bruk gjerne ulike typer rømme, yoghurt eller tzasiki i salaten. Retten kan lages uten kjøtt. Tilsett da mer grønnsaker i salaten slik som kål, kikerter, eple osv. Eventuelt kan du øke mengden dressing.

Kommentarer