placeholder image
0

Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

(83)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dlfullkornpasta, ukokt
2 stkløk, i båter
1 stkrød paprika, i terninger
10 stkmedium store sjampinjong, i skiver
2 sssolsikkeolje
1 tskarripasta
1 stkpurre, i ringer
500 gkjøttpølser av kylling og kalkun, i skiver
4 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ssfrisk, hakket kruspersille
½ tssalt
½ tsnykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
    2. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.
    3. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.
    4. Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.

Tips:

Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.

Kommentarer