Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl fullkornpasta , ukokt
2 stk løk , i båter
1 stk rød paprika , i terninger
10 stk medium store sjampinjong , i skiver
2 ss solsikkeolje
1 ts karripasta
1 stk purre , i ringer
500 g kjøttpølser av kylling og kalkun , i skiver
4 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ss frisk, hakket kruspersille
½ ts salt
½ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
    2. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.
    3. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.
    4. Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.
Tips!

Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat