Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

0
114
Enkel30 min
Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 dl
    fullkornpasta , ukokt
  • 2 stk
    løk , i båter
  • 1 stk
    rød paprika , i terninger
  • 10 stk
    medium store sjampinjong , i skiver
  • 2 ss
    solsikkeolje
  • 1 ts
    karripasta
  • 1 stk
    purre , i ringer
  • 500 g
    kjøttpølser av kylling og kalkun , i skiver
  • 4 dl
  • 1 ss
    frisk, hakket kruspersille
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    nykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.

  3. 3

    Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.

  4. 4

    Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.

Tips

Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.

Del denne oppskriften: