
Pølsegryte med karri og Crème Fraîche
Enkel•30 min min
Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 dlfullkornpasta , ukokt
-
2 stkløk , i båter
-
1 stkrød paprika , i terninger
-
10 stkmedium store sjampinjong , i skiver
-
2 sssolsikkeolje
-
1 tskarripasta
-
1 stkpurre , i ringer
-
500 gkjøttpølser av kylling og kalkun , i skiver
-
4 dl
-
1 ssfrisk, hakket kruspersille
-
½ tssalt
-
½ tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken.
-
2
Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.
-
3
Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.
-
4
Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.