Håndkle og blad
Pølsegryte med karri og Crème Fraîche
(104104)

Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dlfullkornpasta, ukokt
2 stkløk, i båter
1 stkrød paprika, i terninger
10 stkmedium store sjampinjong, i skiver
2 sssolsikkeolje
1 tskarripasta
1 stkpurre, i ringer
500 gkjøttpølser av kylling og kalkun, i skiver
4 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ssfrisk, hakket kruspersille
½ tssalt
½ tsnykvernet pepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
    2. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.
    3. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.
    4. Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.
Blått hjerte
Tips!

Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat