Karriwok med svinefilet, eple og ananas

Karriwok med svinefilet, eple og ananas

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en deilig wok-rett med spennende smakskombinasjoner, som er lekende lett å lage.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk løk
1 stk purre
2 stk epler
½ stk ananas (evt. hermetisk ananas i biter)
400 g svinefileter
2 ts karri
2 ss solsikkeolje , raspolje eller annen nøytral olje til steking
½ ts sort pepper
1 dl Sunniva Original Eplejuice
½ ts salt

Slik gjør du det

    1. Vask løk, purre og eple og skjær i biter. Fjerne skallet på ananasen med en kniv, og kutt fruktkjøttet i mellomstore biter.
    2. Skjær svinefileten i strimler og bland med karripulver og eventuelt pepper.
    3. Varm opp olje på sterk varme i en wokpanne. Stek kjøttet.
      Tips!

      Har du ikke wokpanne, kan du fint bruke en vanlig stekepanne.

    4. Ha det ferdigstekte kjøttet i en bolle eller tallerken mens du wokker/steker løk, purre, epler og ananas på middels sterk varme i 4-5 minutter.
    5. Tilsett eplejuice og ha kjøttet tilbake i wokpannen Stek i ytterligere 2-3 minutter. Smak til med salt.
Tips!

I det eksotiske hjørnet? Neste gang du lager denne wokken, tilsett en neve cashewnøtter, 1 ts finhakket ingefær og 1-2 bananer i skiver mot slutten av steketiden. Overraskende godt!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat